Ανανεωμένο Hyundai Bayon: Τι καινούργιο έχει σε εμφάνιση & εξοπλισμό;

44.947 Επισκέψεις στο άρθρο
Ανανεωμένο Hyundai Bayon: Τι καινούργιο έχει σε εμφάνιση & εξοπλισμό;
7 Φωτογραφίες »

- Έχει εμφάνιση που θυμίζει Kona, με μία μπάρα φώτων που «πιάνει» όλο το εμπρός μέρος
- Μπήκε στο στάνταρ εξοπλισμό η μεγάλη οθόνη των 10,25 ιντσών που έχει ενημερωμένους χάρτες Navigation
- Καλύτερος φωτισμός στο εσωτερικό χάρη στους LED λαμπτήρες, οι επιβάτες διαλέγουν όποιο χρώμα θέλουν
- Η ατμοσφαιρική έκδοση έχασε 5 άλογα (79 PS), αλλά έχει ίδιες επιδόσεις, ίδια κατανάλωση & δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη Hyundai

Έχει εμφάνιση που θυμίζει Kona, με μία μπάρα φώτων που «πιάνει» όλο το εμπρός μέρος

Το ανανεωμένο Hyundai Bayon, το μικρότερο σε διαστάσεις SUV των Κορεατών, είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας την αυλαία των αφίξεων που περιμένουμε από την Hyundai μέχρι το τέλος του 2024. Φρεσκαρισμένο σχεδιαστικά (σύμφωνο με τη νέα γλώσσα της μάρκας) και με σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις, το facelift Hyundai Bayon προβάλλει με το «καλησπέρα» την ανανεωμένη εικόνα του, που θυμίζει έντονα το 2ης γενιάς Hyundai Kona.
 
Πιο συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος του μοντέλου η LED φωτιζόμενη μπάρα φώτων... μεγάλωσε. Για την ακρίβεια, καλύπτει πλέον όλο το πλάτος του εμπρός μέρος του αμαξώματος, σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο όπου ο LED φωτισμός βρισκόταν μόνο στα δύο άκρα. Χάρη στη συγκεκριμένη αλλαγή, το ανανεωμένο Bayon είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αισθητικά, με τη φωτεινή επιγραφή που η Hyundai ονομάζει «Seamless Horizon» να κάνει πιο μεγάλο «μπαμ».

Μπήκε στο στάνταρ εξοπλισμό η μεγάλη οθόνη των 10,25 ιντσών που έχει ενημερωμένους χάρτες Navigation

Το ανανεωμένο Hyundai Bayon προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού (Premium και Distinctive), με τις στάνταρ παροχές σημαντικά αναβαθμισμένες. Καταρχάς, από την εισαγωγική έκδοση Premium βλέπουμε πια τη μεγάλη οθόνη των 10,25 ιντσών, η οποία μάλιστα φέρει σύστημα πλοήγησης (Navigation) με ενημερωμένους χάρτες Over-the-Air (OTA), κάτι που δεν υπήρχε στο παρελθόν (8 ιντσών). Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές Bluetooth, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε την εφαρμογή τηλεματικής BlueLink. Μέσω του συγκεκριμένου application εξασφαλίζεται εξ αποστάσεως πρόσβαση, επικοινωνία και έλεγχος του αυτοκινήτου.


Πόσο άλλαξε το ανανεωμένο Hyundai Bayon;
7 Φωτογραφίες »

Πόσο άλλαξε το ανανεωμένο Hyundai Bayon;

Καλύτερος φωτισμός στο εσωτερικό χάρη στους LED λαμπτήρες, οι επιβάτες διαλέγουν όποιο χρώμα θέλουν

λαμπτήρες με τεχνολογία LED, οι οποίο εξασφαλίζουν βελτιωμένη φωτεινότητα. Σε προαιρετικό επίπεδο βλέπουμε λαμπτήρες LED Room/Map και Sunvisor, ενώ υπάρχει και η νέα τεχνολογία πολύχρωμου φωτισμού περιβάλλοντος. Σε απλά ελληνικά, οι εμπρός επιβάτες επιλέγουν το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού, ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Σελίδα 2Συστήματα ασφάλειας, eCall που παίρνει μόνο του τηλέφωνο, τιμές & εξοπλισμοί
Mercedes
test