Έρχονται Mercedes με τεχνητή νοημοσύνη (AI) σαν να μιλάς σε άνθρωπο

Έρχονται Mercedes με τεχνητή νοημοσύνη (AI) σαν να μιλάς σε άνθρωπο

2.309 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2024)

- MBUX Virtual Assistant με τεχνητή νοημοσύνη και νέα γραφικά
- Αλληλεπίδραση με... «ενσυναίσθηση» λέει ο CEO
- Καμουφλάζ έκδοση της G-Class θα δείξουν στην CES 2024

MBUX Virtual Assistant με τεχνητή νοημοσύνη και νέα γραφικά

Έναν νέο εικονικό βοηθό ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Mercedes-Benz στην μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, CES, του 2024. Λίγα πράγματα είναι γνωστά προς το παρόν, αλλά η γερμανική εταιρία υποστηρίζει πως η νέα τους τεχνολογία θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα. Ο φωνητικός βοηθός «Hey Mercedes» αναβαθμίζεται, εξοπλίζεται με προηγμένης τεχνολογίας τεχνητή νοημοσύνη, και συνδυάζει όλες τις τεχνολογικές λειτουργίες της Mercedes σε ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου. O λεγόμενος MBUX Virtual Assistant, θα αποκτήσει νέο πρόσωπο, με υψηλής ευκρίνειας γραφικά προγραμματισμένα στο Unity game-engine. Με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται εντός του μήνα, η Mercedes λέει ότι η αλληλεπίδραση των οδηγών με τον νέο MBUX Virtual Assistant θα μοιάζει με... ανθρώπινη.
 

Αλληλεπίδραση με... «ενσυναίσθηση» λέει ο CEO

«Η Mercedes-Benz επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εμπειρία των επιβατών, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει μια αλληλεπίδραση που θα μοιάζει με ανθρώπινη, με τον έξυπνο MBUX Virtual Assistant. Θα περιέχει χαρακτηριστικά ενσυναίσθσησης που θα προσαρμόζονται με το στυλ οδήγησης και την διάθεση σας. Σε συνδυασμό με το λογισμικό MB.OS, η νέα αυτή προσέγγιση θα καθορίσει το μέλλον της ψηφιακής  πολυτέλειας.» Δήλωσε ο CEO της Mercedes-Benz, Ola Källenius.

Καμουφλάζ έκδοση της G-Class θα δείξουν στην CES 2024

Στην CES 2024 η Mercedes θα γιορτάσει τον έναν χρόνο που κλείνει ύστερα της πρεμιέρας του Concept CLA Class στις αμερικάνικες αγορές.  Οι επισκέπτες της έκθεσης θα  πάρουν μια γεύση από το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρίας, με μια καμουφλάζ έκδοση της ηλεκτρικής G-Class. Ενώ η εταιρία υπόσχεται και περισσότερες καινοτομίες στο ψυχαγωγικό τομέα των λειτουργικών της συστημάτων.

ford
OPEL