Η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal διαχειρίζεται τις πληρωμές που κάνει κάποιος στο internet.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal διαχειρίζεται τις πληρωμές που κάνει κάποιος στο internet.

Αγορές μεσω Paypal. Τι είναι αυτό;

6.006 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2014)

Οι αγορές μέσω ίντερνετ ολοένα και αυξάνονται σήμερα, ωστόσο υπάρχει το θέμα της ασφάλειας, αφού ο κόσμος φοβάται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Εδώ έρχεται για να δώσει λύση για το θέμα της ασφάλειας η υπηρεσία Paypal. Η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal διαχειρίζεται τις πληρωμές που κάνει κάποιος στο internet, πληρώνοντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας. Δεν πληρώνετε απ ευθείας τον κάθε έμπορο, αλλά «πληρώνει» το Paypal για σας.
¶ρα λοιπόν τα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν μαθαίνουν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για τον αν είναι αξιόπιστο το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα  ή όχι.
Το ότι το Paypal έχει δεχθεί να συνεργαστεί με το e-shop είναι μία ακόμα ένδειξη αξιοπιστίας. Διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα κατά της απάτης και προστατεύει τους καταναλωτές από τις κακοτοπιές.
Η διαδικασία είναι να ανοίξετε έναν προσωπικό λογαριασμό και να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (ή των καρτών σας, αφού μπορείτε να συμπληρώσετε παραπάνω από μία πιστωτική/προπληρωμένη). Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή και με το login σας μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση στο λογαριασμό του Paypal σας και να πραγματοποιήσετε αγορές.
Το Paypal μπορεί να παρέμβει σε περιπτώσεις που το ηλεκτρονικό κατάστημα κάνει κάτι που δεν θα έπρεπε (πχ να σας χρεώσει με μια υπηρεσία που δεν έχετε ζητήσει). Σε αυτές τις περιπτώσεις το Paypal θα σας επιστρέψει πίσω τα χρήματα και θα αναλάβει να βγάλει άκρη με τον έμπορο (και νομικά).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center