Κάρτα Προνομίων, όνομα και πράγμα από τη Μινέττα Ασφαλιστική

Νέες παροχές από τη Μινέττα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2016

Νέες προσιτές τιμές, επιπλέον παροχές, αλλά και εξελιγμένες μεθόδους για την εξυπηρέτηση των πελατών της, περιλαμβάνει η νέα πολιτική της Μινέττα Ασφαλιστική, που είναι προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα του σήμερα.

 
Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία και γενικότερα η χώρα μας, αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερης έντασης οικονομική κρίση. Αυτή η κατάσταση προκαλεί σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή, τους πολίτες και κατΆ επέκταση στις επιχειρήσεις, καθώς οι καταναλωτικές συνήθειες ολοένα και μεταβάλλονται. Λόγω της κρίσης αλλά και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων, οι επιχειρήσεις καλούνται να  προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα. Οι καταναλωτές έχουν στραφεί πλέον στην επιλογή οικονομικότερων προϊόντων και υπηρεσιών. Η ποιότητα όμως είναι μια παράμετρος που μέχρι και σήμερα απασχολεί.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν και αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους να προσφέρει όλο και καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, η Μινέττα δημιούργησε την Κάρτα Προνομίων, την ηλεκτρονική πληρωμή ασφαλίστρων μέσω του pay.minetta.gr, έως και σε 12 άτοκες δόσεις, καθώς και επιπλέον παροχές όπως δωρεάν check up με κάθε ετήσιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος, το οποίο από το νέο έτος επεκτείνεται σε όλα τα συμβόλαια οχημάτων και περιουσίας.
Με την Κάρτα Προνομίων προσφέρεται σε συνεργασία με φορείς αυξημένου κύρους, ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιοδήποτε κλάδο, ένα πλήθος προνομιακών παροχών, όπως οι εξής:
  • Εκπτώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά στους ιδιοκτήτες µάρκας NISSAN για το κόστος επισκευής αυτοκινήτων, ενώ για τους ιδιοκτήτες άλλης μάρκας έκπτωση στην εργασία του Φανοβαφείου.
  • Δωρεάν παροχές και εκπτώσεις από το METROPOLITAL και την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.
  • Εκπτώσεις για επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων  μέσω της GLASSDRIVE
  • Εκπτώσεις σε οπτικά από τα καταστήματα ΛΑΣΚΑΡΗ και ANASTASIADIS
  • Εκπτώσεις για ενοικίαση αυτοκίνητου από την SIXT
  • Εκπτώσεις σε καλλυντικά YVES ROCHER.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο minetta app ή πατήστε εδώ