Μεγάλο κίνδυνο κρύβουν οι λακκούβες

Καλό είναι, να κατεβάζουμε το κρύσταλλο του δεξιού καθρέπτη έτσι, ώστε να βλέπουμε την απόσταση που έχει το τροχός μας από το πεζοδρόμιο

Αναρτήσεις: Τι πρέπει να προσέχετε...

13272 Επισκέψεις στο άρθρο

H καλή λειτουργία της ανάρτησης αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην οδική συμπεριφορά του οχήματος, τόσο στην ασφάλεια όσο και στην άνεση.

 
Ένα σημείο που κάνει τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου μας να υποφέρουν είναι τα πεζοδρόμια, όπου από λανθασμένες κινήσεις στο παρκάρισμα, ο τροχός του αυτοκινήτου μας μπορεί να χτυπήσει με δύναμη πάνω σε αυτά. Καλό λοιπόν είναι, όταν δυσκολευόμαστε, να κατεβάζουμε το κρύσταλλο του δεξιού καθρέπτη έτσι, ώστε να βλέπουμε την απόσταση που έχει το τροχός μας από αυτά.

Ακόμη, ένα σημείο που είναι καταστροφικό για την ανάρτηση του αυτοκινήτου μας είναι οι λακκούβες στο οδόστρωμα. Όταν λοιπόν γεμίζουν με νερό τα σημεία αυτά, δεν μπορούν να εντοπιστούν από τον οδηγό. Έτσι, καλό είναι να κινούμαστε με μικρή ταχύτητα και να αποφεύγουμε τα σημεία του οδοστρώματος που παρουσιάζουν έντονη γυαλάδα, μιας και από κάτω μπορεί να παραμονεύει μία βαθιά λακκούβα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ