Εγγυημένες βελτιώσεις και μόνο

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2017

Από το 2003 το όνομα Κούτσης είναι συνώνυμο της βελτίωσης και αναβάθμισης του αυτοκινήτου.

 
Από το 2003 το όνομα Κούτσης είναι συνώνυμο της βελτίωσης και αναβάθμισης του αυτοκινήτου. Πολυετή εμπειρία  και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας κάτω από της ίδια στέγη.

Υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματιστούν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς με εγγύηση ,σταθερότητα και πάντα με ακριβή αποτελέσματα.

Αναβάθμιση μέσω προγραμματισμού του εγκεφάλου, προγραμματισμός Tricore επεξεργαστών, και δυναμομετρήσεις σε 4wd σε δυναμόμετρο της Dimsport είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Πάντα με 100% αξιοπιστία και εργοστασιακή λειτουργία, αναλαμβάνει τον επαναπρογραμματισμό του αυτοκινήτου σας. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!
Ακόμα και οι κλειδωμένοι εγκέφαλοι τελευταίας γενιάς δεν είναι πρόκληση για την εταιρία.

Η τεχνογνωσία και ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι το όπλο της επιτυχίας.Τόσο τα αποτελέσματα, όσο και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται.
Αλλάξτε το αυτοκίνητο σας, γυρίστε σελίδα και απολαύστε στο μέγιστο της δυνατότητες του.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Πρωταγωνίστρια στο Tuning

  Εδώ και 35 χρόνια η AVC Weber πρωταγωνιστεί στον χώρο του tuning. Μόνο με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα βελτίωσης, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και δίκτυο συνεργατών σε όλη τη  χώρα, με σκοπό να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος τα προϊόντα μας στα περισσότερα καταστήματα αξεσουάρ και ειδών βελτίωσης.  
    Περισσότερα
 • Οι ειδικοί σε βελτιώσεις, λάστιχα και ζάντες!

  Η ITALIA RACING δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ζαντών, ελαστικών και προϊόντων βελτίωσης & tuning από το 2004. Είναι η εξέλιξη μίας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων. Αντιπρόσωπος των καλύτερων οίκων του εξωτερικού, η ITALIA RACING πάντα αναζητούσε τα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να τα προμηθεύσει σε ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά. Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι τα εξής: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων. Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
  Περισσότερα
 • Αναβαθμίσεις άλλου επιπέδου

  Από το 2003 στο χώρο της βελτίωσης η εταιρεία «Κούτσης» διαθέτει την εμπειρία για να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τόσο τα αποτελέσματα, όσο και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται. Οι αναβαθμίσεις γίνονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.
    Περισσότερα