Το αντιολισθητικό Autosock αυξάνει την πρόσφυση σε δρόμο με πάγο ή χιόνι και μπορείτε να το προμηθευτείτε στο eshop.carner.gr

Το νέο αντιολισθητικό τοποθετείται πολύ εύκολα

Κάλυμμα τροχών για πρόσφυση στα χιόνια

4010 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του carner.gr, μπορείτε να βρείτε το νέο, αντιολισθητικό κάλυμμα τροχών AutoSock, που προσφέρει μεγάλη πρόσφυση στον πάγο και το χιόνι, όντας συμβατό με όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα.

 
Το Autosock είναι ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κάλυμμα τροχών, με στόχο να αυξάνει την πρόσφυση των τροχών στο δρόμο όταν οδηγείτε σε πάγο ή χιόνι. Το νέο προϊόν, που μπορείτε να το βρείτε στο e-shop του carner.gr, διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως τα εξής:
  • Τέλεια προσωρινή χειμερινή βοήθεια για οχήματα.
  • Μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κρύου.
  • Ανετη οδήγηση - μέγιστη ταχύτητα οδήγησης 50 χλμ/ώρα.
  • Χωρίς θορύβους και τριγμούς. 
  • Πολύ μικρό βάρος και εύκολη αποθήκευση.
  • Κεντράρεται μόνο του.
  • Χρησιμοποιείται ξανά και ξανά και πλένεται στο πλυντήριο.
  • Ανακυκλώσιμο υλικό φιλικό στο περιβάλλον.
  • Δεν προξενεί ζημιές στις ζάντες αλουμινίου.
  • Εγκεκριμένο από τους οργανισμούς TUV και GS.
  • Ταιριάζει σε όλα τα επιβατικά οχήματα.
  • Αποτελεί επιλογή των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.
  • Κατάλληλο και για οχήματα με χαμηλό προφίλ ελαστικών, χαμηλωμένη ανάρτηση καθώς και για οχήματα με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας (ESP, ABS).
Τα νούμερα της Autosock κατά καιρούς αλλάζουν από 54 σε 540 κτλ οπότε τα προϊόντα 53, 54, και 540 είναι ίδια ακριβώς διάσταση.

Οδηγίες τοποθέτησης

Πιο εύκολο δε γίνεται: Παρκάρετε το όχημα και τραβήξτε το χειρόφρενο. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής το όχημα δεν πρέπει να βρίσκεται σε κλίση. Το Autosock πρέπει να τοποθετείται στους τροχούς κίνησης. Ξεκινήστε την εφαρμογή από την κορυφή του τροχού και προς τα κάτω. Μετακινήστε το όχημα σχεδόν 1 μέτρο και τοποθετήστε και το υπόλοιπο μέρος του καλύμματος στον τροχό. Το Autosock αυτόματα θα έρθει στο κέντρο μόλις το αυτοκίνητο ξεκινήσει.

Προσοχή!

Μην απενεργοποιείτε κανένα anti-spin πρόγραμμα όπως ETS, ASR, ESP, DSC κα. Ξεκινήστε το όχημα και οδηγείστε προσεκτικά αποφεύγοντας σπιναρίσματα, απότομα φρεναρίσματα, απότομες επιταχύνσεις γιατί μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο προϊόν. Αν ακούσετε οποιονδήποτε παράξενο θόρυβο, σταματήστε και ελέγξτε αν το Autosock είναι στη θέση του.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που έχουν προκληθεί στο προϊόν από κακή χρήση.

Οδηγίες χρήσης

H Autosock πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε πάγο και σε χιόνι, πρέπει να αφαιρείται αμέσως όταν δεν απαιτείται πλέον η χρήση της πχ σε στεγνό δρόμο, σε δρόμο μόνον με βροχή, σε χωματόδρομο χωρίς χιόνι η πάγο, ή όταν το όχημα είναι παρκαρισμένο. Όταν ξεκινάτε κανείς δεν πρέπει να βρίσκετε πίσω από το όχημα, διότι πέτρες, κομμάτια πάγου κλπ μπορεί να εκτοξευτούν προς τα πίσω με μεγάλη ταχύτητα. Παρακαλούμε πολύ να οδηγείτε πολύ προσεκτικά όταν χρησιμοποιείτε Autosock διότι η έλλειψη θορύβου (σε αντίθεση π.χ. με τις απλές μεταλλικές αλυσίδες) μπορεί να παραπλανήσει τους οδηγούς και να τους κάνει να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Η μέγιστη ταχύτητα που θα πρέπει να αναπτύσσει το αυτοκίνητο που «φοράει» Autosock είναι 50 χιλιόμετρα την ώρα.
 
Δείτε το αντιολισθηκό Autosock στο παρακάτω video και μάθετε περισσότερα εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
     2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ