Από το 2003 οι αυτοκινητοβιομηχανίες άλλαξαν φιλοσοφία στην κατασκευή αυτοκινήτων.

Κάνε λίφτινγκ μέσα-έξω & κέρδισε χρήματα και επιδόσεις!

Διαβάστηκε από 7171 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Κάντε «εκ θεμελίων» ανανέωση του αυτοκινήτου σας, κάνοντάς το σαν καινούργιο με «έξυπνες» βελτιώσεις λίγων ευρώ.

 
Αν ταλανίζεσαι μεταξύ της απόφασης  αγοράς  ενός μικρού οικονομικού αυτοκινήτου  με φτωχό εξοπλισμό  και άψυχο  κινητήρα και της απόφασης να ανανεώσεις το ήδη υπάρχον αυτοκίνητό σου, διάβασε δέκα  πειστικούς λόγους και δραστικές λύσεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή για σένα και να ξενοιάσεις μια για πάντα.

Όπως κάθε φορά τα τελευταία έτη  έτσι και παλαιότερα, πολλές εταιρείες παρουσιάζουν μοντέλα, διαχρονικά, ποιοτικά με χαρακτηριστικά που δεν σε κάνουν να τα βαριέσαι. Από το 2003 και έπειτα η κατασκευαστική φιλοσοφία των εταιρειών άλλαξε, με σκοπό την παραγωγή αυτοκινήτων σύγχρονων, αξιόπιστων και διαχρονικών. Πέρα από αυτό,  το οικονομικό σθένος των πολιτών που ζούσαν στις χώρες της Ευρώπης ήταν αρκετό για να «αντέξει» να σηκώσει  την αγορά ενός καλού αυτοκινήτου με πλούσιο εξοπλισμό. 

Όσοι κατάφεραν να κρατήσουν αλλά και να συντηρήσουν σωστά  αυτά τα αυτοκίνητα βλέπουν μετά από δέκα και παραπάνω  χρόνια πως τα αυτοκίνητά τους παρέμειναν αξιόπιστα και μοντέρνα.  Αν σκέφτεστε λοιπόν να πουλήσετε το παλιό αγαπημένο σας αυτοκίνητο, μην πράξετε βιαστικά. Ίσως δεν είναι «παλιό» αλλά «καλό» και όμορφο ακόμη και σήμερα, έπειτα από κάποια χρόνια. Με λίγα χρήματα μπορείτε να αναβαθμίσετε οπτικά και μηχανικά το  αμάξι σας, κάνοντάς το ταυτόχρονα πιο όμορφο και με μεγαλύτερες επιδόσεις.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Πρωταγωνίστρια στο Tuning

  Εδώ και 35 χρόνια η AVC Weber πρωταγωνιστεί στον χώρο του tuning. Μόνο με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα βελτίωσης, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και δίκτυο συνεργατών σε όλη τη  χώρα, με σκοπό να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος τα προϊόντα μας στα περισσότερα καταστήματα αξεσουάρ και ειδών βελτίωσης.  
    Περισσότερα
 • Οι ειδικοί σε βελτιώσεις, λάστιχα και ζάντες!

  Η ITALIA RACING δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ζαντών, ελαστικών και προϊόντων βελτίωσης & tuning από το 2004. Είναι η εξέλιξη μίας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων. Αντιπρόσωπος των καλύτερων οίκων του εξωτερικού, η ITALIA RACING πάντα αναζητούσε τα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να τα προμηθεύσει σε ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά. Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι τα εξής: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων. Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
  Περισσότερα
 • Αναβαθμίσεις άλλου επιπέδου

  Από το 2003 στο χώρο της βελτίωσης η εταιρεία «Κούτσης» διαθέτει την εμπειρία για να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τόσο τα αποτελέσματα, όσο και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται. Οι αναβαθμίσεις γίνονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.
    Περισσότερα