Οφέλη νέου φίλτρου αέρα

Με μια μικρή και οικονομική επέμβαση στο σύστημα εισαγωγής μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του κινητήρα σας, καθώς και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας.

 
Μήπως επιθυμείτε περισσότερο «νεύρο» από το αυτοκίνητό σας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να το πετύχετε; Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση ενός ελεύθερου φίλτρου μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι του αυτοκινήτου σας. Με τη λύση αυτή δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια παρέμβαση στο σύστημα εισαγωγής του κινητήρα, διότι απλά αντικαθιστούμε το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο. Τα φίλτρα αυτά υπάρχουν διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων από γνωστές εταιρείες βελτιωτικών προϊόντων και οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ έως 80. Να σημειώσουμε όμως, ότι δεν χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση και απλά μπορείτε να το καθαρίσετε με δυνατό αέρα και να το επαλείψετε με λίγο μηχανολογικό λάδι για την καλύτερη κατακράτηση των μικροσωματιδίων. 

Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να ελευθερώσουμε την «αναπνοή» του κινητήρα μας και είναι η κατηγορία των φιλτροχοανών. Αυτή η λύση όμως, εκτός το ότι είναι λίγο πιο ακριβή από την πρώτη, θα πρέπει επίσης να πραγματοποιείται συχνό καθάρισμα, λόγω της άμεσης επαφής της φιλτροχοάνης με το περιβάλλον. 

Ένα πιο ελεύθερο φίλτρο προσφέρει στον κινητήρα μεγαλύτερες ποσότητες αέρα άρα και περισσότερο οξυγόνο έχοντας, υπό κάποιες συνθήκες, καλύτερη καύση, που συνεπάγεται με μεγαλύτερη απόδοση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι τα εξής: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων. Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
  Περισσότερα
 • Οι ειδικοί σε βελτιώσεις, λάστιχα και ζάντες!

  Η ITALIA RACING δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ζαντών, ελαστικών και προϊόντων βελτίωσης & tuning από το 2004. Είναι η εξέλιξη μίας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων. Αντιπρόσωπος των καλύτερων οίκων του εξωτερικού, η ITALIA RACING πάντα αναζητούσε τα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να τα προμηθεύσει σε ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά. Περισσότερα
 • Πρωταγωνίστρια στο Tuning

  Εδώ και 35 χρόνια η AVC Weber πρωταγωνιστεί στον χώρο του tuning. Μόνο με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα βελτίωσης, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και δίκτυο συνεργατών σε όλη τη  χώρα, με σκοπό να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος τα προϊόντα μας στα περισσότερα καταστήματα αξεσουάρ και ειδών βελτίωσης.  
    Περισσότερα
 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια και διαθέτει μόνο τα καλύτερα. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Με ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά βασιζόμενη στις εξαιρετικές τιμές εκπληρώνει κάθε απαίτηση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Περισσότερα