Ποιες παρεμβάσεις θα κάνουν το αμάξι σας «δυναμίτη», αλλά όχι και «ευαίσθητο» στους κινδύνους; Διαβάστε το θέμα που ακολουθεί...

Πείραξέ το εκεί που μετράει

Διαβάστηκε από 2141 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Σίγουρα μπορείς να το κάνεις «τούμπανο» και εξωτερικά, αλλά η βελτίωση που μετράει πραγματικά στο αυτοκίνητο, είναι στην «καρδιά» του και τις επιδόσεις του.

 
Η εμφάνιση ενός βελτιωμένου αυτοκινήτου, είναι αυτή που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στην αρχή, αλλά κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται πραγματικά με την αναβάθμιση του αυτοκινήτου τους, εστιάζουν κυρίως κάτω από το καπό του. Η «εμψύχωση» του κινητήρα και η «εκτόξευση» των επιδόσεων, είναι αυτό που κάνει τη βελτίωση να… μετράει και στο δρόμο. Το ζήτημα όμως, είναι να μπορείς να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά σωστά, χωρίς επιπτώσεις στην καλή λειτουργία του κινητήρα, αλλά και χωρίς να περιοριστεί η ασφάλεια, όσο αυξάνονται τα όρια του αυτοκινήτου.
Παρακάτω λοιπόν, επισημαίνουμε κάποιες παρεμβάσεις που θα κάνουν το αμάξι σας «δυναμίτη», αλλά όχι και «ευαίσθητο» στους κινδύνους.

Απελευθερώστε με ασφάλεια

Ένα ολοκληρωμένο κιτ εισαγωγής προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και αποτελεί τη βάση για μια αποδοτική βελτίωση του αυτοκινήτου, αφού ουσιαστικά το «απελευθερώνει» από τις εργοστασιακές «φιμώσεις». Η επιλογή του κατάλληλου κιτ όμως, είναι κομβικής σημασίας, αφού μία κακής ποιότητας κατασκευή μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες σε αισθητήρες ή ακόμα και προβλήματα στα εσωτερικά μέρη του κινητήρα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι τα εξής: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων. Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
  Περισσότερα
 • Οι ειδικοί σε βελτιώσεις, λάστιχα και ζάντες!

  Η ITALIA RACING δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ζαντών, ελαστικών και προϊόντων βελτίωσης & tuning από το 2004. Είναι η εξέλιξη μίας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων. Αντιπρόσωπος των καλύτερων οίκων του εξωτερικού, η ITALIA RACING πάντα αναζητούσε τα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να τα προμηθεύσει σε ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά. Περισσότερα
 • Πρωταγωνίστρια στο Tuning

  Εδώ και 35 χρόνια η AVC Weber πρωταγωνιστεί στον χώρο του tuning. Μόνο με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα βελτίωσης, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και δίκτυο συνεργατών σε όλη τη  χώρα, με σκοπό να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος τα προϊόντα μας στα περισσότερα καταστήματα αξεσουάρ και ειδών βελτίωσης.  
    Περισσότερα
 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια και διαθέτει μόνο τα καλύτερα. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Με ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά βασιζόμενη στις εξαιρετικές τιμές εκπληρώνει κάθε απαίτηση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Περισσότερα