Οι πιο συμφέρουσες προτάσεις εξουσιοδοτημένων επισκευαστών από δημοφιλείς μάρκες.

Υπηρεσίες After Sales & χειμερινός έλεγχος

20055 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι εταιρείες στοχεύουν στην ικανοποίηση, ο κάτοχος στην ασφάλεια (και στο χαμηλό κόστος). Στόχοι οι οποίοι συνήθως επιτυγχάνονται καθώς η ασφάλεια που παρέχει το εγγυημένο service σε συνδυασμό με τις διαρκώς ανανεούμενες προσφορές εξασφαλίζουν after sales υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το παν είναι η σωστή προετοιμασία

Με αφορμή τις μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις λόγω των εορτών, για να ταξιδέψουμε χωρίς απρόοπτα, το πρώτο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσουμε είναι να προετοιμάσουμε σωστά το αυτοκίνητό μας. Μια σειρά ελέγχων, και απαραίτητων επισκευών αν χρειαστεί, γλιτώνουν από πολλούς μπελάδες, επιπλέον κόστος και χάσιμο χρόνου. Ας μην ξεχνάμε ότι, ο παγετός, το χιόνι και η βροχή δεν κάνουν διακρίσεις. Έλεγχο και χειμερινή φροντίδα χρειάζεται ακόμη και ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Και επειδή οι συγκυρίες της εποχής δεν δικαιολογούν περιττά έξοδα, συλλέξαμε και παρουσιάζουμε τις πιο συμφέρουσες προτάσεις εξουσιοδοτημένων επισκευαστών από δημοφιλείς μάρκες. Εταιρείες όπως οι BMW Κορφιάτης, Kombos, Auto House, Automotivo και Αρζουμανίδης Α.Ε. έχουν τον εξοπλισμό την πείρα και την τεχνογνωσία για να ελέγξουν σωστά το αυτοκίνητο και να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές προκειμένου οι χειμερινές διακοπές της οικογένειας να ολοκληρωθούν με απόλυτη ασφάλεια.

Ελέγχουμε πριν φύγουμε...
Κατάσταση μπαταρίας
Πέλμα ελαστικών
Σωστή ρύθμιση των φώτων
Κατάσταση υαλοκαθαριστήρων
Λίπανση στα απαραίτητα σημεία
Κατάσταση καλοριφέρ-αεραγωγών
Κατάσταση συστήματος ψύξης

Δεν φεύγει ο οδηγός χωρίς…
Δελτίο καιρού για όλη τη διαδρομή
Προπόνηση στην τοποθέτηση αλυσίδων
Ξύστρα πάγου και ανακλαστικό γιλέκο
Γεμάτο ρεζερβουάρ
Καλώδια μπαταρίας 
Φακό με καινούργιες μπαταρίες
Γάντια και ένα καλό αδιάβροχο


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES