Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά από το αλάτι στους δρόμους, είναι να προστατεύσει κάποιος τους τροχούς σας με ένα σφραγιστικό τροχών.

Επιτακτική ανάγκη η περιποίηση το χειμώνα

Διαβάστηκε από 2731 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2017

Οι κίνδυνοι του χειμώνα, μεγιστοποιούν την ανάγκη για περιποίηση του αυτοκινήτου και πρέπει να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, ώστε να μην «πληγεί» η ασφάλειά σας στο δρόμο.

 
Χειμώνας λοιπόν και πρέπει να εξηγήσουμε γιατί η επιπλέον προστασία του αμαξιού σας είναι ζωτικής σημασίας για την διατήρηση του χρώματος, των τροχών αλλά και των γυάλινων επιφανειών του αυτοκίνητου μας. 
 • Δύο λέξεις: αλάτι δρόμου. Το αλάτι που χρησιμοποιείται για να μην πιάσουν πάγο οι δρόμοι, μπορεί επίσης να βλάψει το χρώμα του οχήματός σας, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ένα ποιοτικό κερί σε συνδυασμό με τη σωστή συντήρηση θα σώσει την βαφή σας μέσα από τους ψυχρούς μήνες.
   
 • Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κρατάτε τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου σας προστατευμένες και ειδικά το μπροστινό παρμπρίζ. Η διατήρησή του καθαρού είναι ζωτικής σημασίας για χειμερινές συνθήκες οδήγησης. Ανάλογα με το πού ζείτε το παμπρίζ σας θα πρέπει να εκτεθεί σε βροχή, χιόνι, χαλάζι, ακόμη και ομίχλη η οποία είναι μικροσκοπικά σταγονίδια νερού που μπορούν να εμποδίσουν την όρασή σας.Η ορατότητα μειώνεται σημαντικά όταν το χιόνι εμφανίζεται και για να είστε προετοιμασμένοι, θέλετε τα παράθυρα και τα παρμπρίζ σας για να έχετε ένα φράγμα κατά της υγρασίας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει τα τζάμια σας καθαρά μέσα από κακές καιρικές συνθήκες.Τα άλατα πλεον δεν θα είναι ένα σύνηθες πρόβλημα, ενώ το χιόνι και ο πάγος θα δυσκολεύονται να γίνουν ένα με τις γυάλινες επιφάνειες μας και η απομάκρυνση αυτών είναι πολύ πιο εύκολη πλέον. Αποτέλεσμα η καλύτερη ορατότητα στον δρόμο.
   
 • Το αλάτι όπως είπαμε είναι ένας κακός παράγοντας για το χρώμα του αμαξιού μας, ωστόσο ακόμα πιο επικίνδυνος ειναι για τους τροχούς σας (και τα ελαστικά σας, και το δέρμα σας). Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά είναι να προστατεύσει κάποιος τους τροχούς σας, με ένα σφραγιστικό τροχών. Θα κάνει την αφαίρεση του αλατιού εύκολη, και δεν θα έχετε να ανησυχείτε για πιθανές βλάβες ή στέγνωμα των ελαστικά σας.
Αν πραγματικά θέλετε να πάτε ένα βήμα μπροστά από τον χειμώνα, δώστε στο αυτοκινήτου σας την προστασία που χρειάζεται. Η αλλαγή του καιρού πυροδοτεί μια αλλαγή στον τρόπο που νοιαζόμαστε για τα αυτοκίνητα μας, οπότε φροντίστε να έχετε κατά νου, ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσει κάποιος.
 
Detailing Expert
Χρήστος Κήτσιος

 

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - AFTER SALES

 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Ο,τι χρειάζεσαι για το αυτοκίνητο σου

  Η εταιρεία Μυρσινιάς A.B.E.E ξεκινά την δραστηριότητά της στον χώρο του αυτοκινήτου το 1977 και από τότε δραστηριοποιείται με αντικείμενο την πώληση καινούριων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, υπηρεσίες επισκευής (service) και ασφαλίσεις αυτοκινήτων. Περισσότερα
 • Θα το βρεις σίγουρα εδώ!

  H εταιρία Παπαβραμίδης ΑΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1966.  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στεγάζονται η έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών – αξεσουάρ και συνεργείο με προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, όπως επίσης φανοποιείο και βαφείο.  Περισσότερα
 • Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ: οικονομικές και σωστές λύσεις

  Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ έχει ως στόχο να παρέχει οικονομικές και σωστές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου, ώστε να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος από τιμές ασφάλεια και απόδοση. Tο συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο από την Opel και το προσωπικό ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων Opel.
    Περισσότερα
 • Τα πάντα για μοντέλα Peugeot & Citroen

  Η εταιρεία Αφοι Καλλιαντάση βρίσκεται κοντά σας για να καλύψει όλες τις ανάγκες ιδιοκτητών ή επίδοξων αγοραστών αυτοκινήτων Peugeot και Citroen. Η εμπειρία μας στον τομέα του service σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ αλλά και διαθέσιμων μοντέλων κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει. Περισσότερα
 • Γνωρίζουμε τα SUZUKI καλύτερα απ όλους!

  Η Αυτοκίνητα Νταλιάνης ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης από το 1948. Η εταιρία στεγάζεται στο ολοκληρωμένο κάθετο συγκρότημα της SUZUKI στη Νέα Μοναστηρίου 82 και στο κατάστημα πόλης στη Β. Όλγας 46. Η μοναδική πλήρως καθετοποιημένη μονάδα SUZUKI στη Βόρεια Ελλάδα με 2 σημεία εξυπηρέτησης. Περισσότερα
 • Δοκιμάστε όλα τα μοντέλα SKODA

  Η επιχείρηση INTERAUTO ΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα SKODA, καθώς και τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να πραγματοποιήσουν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, κάθε εργασία επιδιόρθωσης που μπορεί να χρειαστεί.  
    Περισσότερα
 • Φροντίστε το αυτοκίνητό σας

  Η Citroën ΤΣΑΠΑΛΟΣ σας προσφέρει υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να διατηρήσει τις επιδόσεις του, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Συντήρηση, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και υπηρεσίες εγγύησης σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε ξέγνοιαστα.
  Περισσότερα
 • To σπίτι των ΜΙΝΙ

  Στη  Νταγκουνάκης Α.Ε , δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε το MINI σου να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση. Σιγουρέψου ότι θα παραμείνει γνήσιο όσα χρόνια κι αν περάσουν με το μόνιμο πρόγραμμα συντήρησης MINI Value Service. Περιλαμβάνουν εργασία, γνήσια Ανταλλακτικά και γνήσια λιπαντικά. Περισσότερα