Εάν προτίθεστε να ακινητοποιήσετε το αυτοκίνητό σας ή το έχετε ήδη ακινητοποιήσει, τότε ορισμένες κινήσεις και έλεγχοι κρίνονται απαραίτητοι για να το κρατήσετε «ζωντανό»…

Η χρήση ειδικής προστατευτικής κουκούλας κρίνεται επιβεβλημένη, ιδίως όταν δεν υπάρχει στεγαζόμενος χώρος στάθμευσης.

Η μπαταρία, είναι ένα από τα πιο ευπαθή μέρη του αυτοκίνητου, όταν αυτό βρίσκεται σε ακινησία. Θέλει συχνό έλεγχο για να μην αποφορτιστεί πλήρως.

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας φθείρονται ανομοιόμορφα όταν αυτό είναι ακινητοποιημένο, οπότε καλό θα είναι να αλλάζετε συχνά ελαφρώς τη θέση του οχήματος.

Εάν το αυτοκίνητο είναι σε ακινησία αρκετό διάστημα, καλό θα είναι το χειρόφρενο να είναι «λυμένο» για προστασία του μηχανισμού.

Εάν πάρετε μέσα στο φετινό έτος πίσω τις πινακίδες και θέσετε ξανά το αυτοκίνητο σε κυκλοφορία, τότε θα πληρώσετε αναλογικά τέλη κυκλοφορίας με βάση τους μήνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κρατήστε το στη ζωή!

24779 Επισκέψεις στο άρθρο

Εάν προτίθεστε να ακινητοποιήσετε το αυτοκίνητό σας ή το έχετε ήδη ακινητοποιήσει, τότε οι παρακάτω κινήσεις και έλεγχοι κρίνονται απαραίτητοι για να το κρατήσετε «ζωντανό»…

Τα απαραίτητα της ακινησίας

Προτού αναφερθούμε στο τι θα πρέπει να κάνετε για να προστατεύσετε το αυτοκίνητο που βρίσκεται σε ακινησία, καλό θα είναι να υπάρχουν όλα τα παρακάτω, πριν παραδώσετε τις πινακίδες:
α) Κλειστός χώρος στάθμευσης.
β) Κουκούλα σε περίπτωση που δε διαθέτετε κλειστό χώρο στάθμευσης.
γ) Ταλκ ή ειδική κρέμα για να επαλείψετε την μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων ώστε να μην κολλήσουν στο παρμπρίζ.
δ) Ένα κλειδί του οποίου η διάσταση να ταιριάζει με την κεφαλή των σφικτήρων των πόλων της μπαταρίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES