Η καθημερινότητα της παραγγελιοληψίας είναι πλέον πολύ πιο εύκολη, με την εφαρμογή Parts Box της Fast Web.

Νέα δεδομένα στη λήψη παραγγελιών με την εφαρμογή Parts Box

4434 Επισκέψεις στο άρθρο

Η λήψη παραγγελιών στις επιχειρήσεις πώλησης ανταλλακτικών αυτοκίνητων, μπορεί πλέον να αναβαθμιστεί, μειώνοντας και το υφιστάμενο κόστος, με το νέο καινοτόμο προϊόν της Fast Web.

Η εφαρμογή Parts Box είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν της Fast Web, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις πώλησης ανταλλακτικών αυτοκίνητων (Εισαγωγείς και μεταπωλητές) και έχει ως στόχο την αναβάθμιση των λειτουργιών του τμήματος παραγγελιοληψίας (πάγκος).

Η καθημερινότητα της παραγγελιοληψίας είναι πλέον πολύ πιο εύκολη με την εφαρμογή Parts Box της Fast Web.

Εμπορική εφαρμογή (ERP), On Line Catalogue (B2B) και Βάση Δεδομένων Αναζήτησης Ανταλλακτικών After Market, τώρα ενσωματωμένα σε Μια Οθόνη.

Η Αναζήτηση Ανταλλακτικού μπορεί να γίνει με βάση:

1. Μάρκα – Μοντέλο – Κυβικά
2. Κωδικό κινητήρα
3. Κωδικό ανταλλακτικού (After Market & Γνήσιο).

Στην ουσία, μέσω της παραπάνω αναζήτησης θα εμφανιστεί η απεικόνιση της αποθήκης.

Κάθε κωδικός θα έχει όλες τις πληροφορίες, όπως
  1. Φωτογραφία, Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Αντιστοιχίες με τρίτα εργοστάσια After Market & Γνήσια, καθώς και εφαρμογές μοντέλων.

  2. Τιμές (Λιανική / Χονδρική / Πολιτική Τιμών ανά Πελάτη).

  3. Αποθέματα ανά Αποθηκευτικό Χώρο.
Με δυνατότητα δημιουργίας παραγγελίας και αποστολής αυτής στην εμπορική εφαρμογή. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παραγγελιολήπτη σε μία οθόνη και δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση να μειώσει δραστικά, το υφιστάμενο ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης των θέσεων εργασίας της εμπορικής εφαρμογής.

Με δυνατότητα σύνδεσης με την αποθήκη των προμηθευτών, Real time On line, έτσι ώστε με μία αναζήτηση να έχετε αποτελέσματα και για την αποθήκη σας και για την αποθήκη των προμηθευτών.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES