Η σημασία του service στους ειδικούς είναι τόσο σημαντική, όσο και η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Τα οφέλη από το service

5305 Επισκέψεις στο άρθρο

Λύσεις για τη μείωση του κόστους συντήρησης ή επισκευής ενός αυτοκινήτου υπάρχουν αρκετές. Αξίζουν όμως όταν π.χ. η επισκευή δεν καταγράφεται στο βιβλίο συντήρησης, τα υλικά είναι αμφιβόλου ποιότητας, οι τεχνίτες μη εξειδικευμένοι και τα μηχανήματα non-up-to-date; Μήπως η αξία του service στους ειδικούς έχει αξία ανεκτίμητη;

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης και όταν έρθει η ώρα του service κάποιοι το καρυστερούν, γεγονός που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο. 
Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις επισκευάζονται τα απολύτως βασικά και όχι όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση με όποιο τρόπο και αν προσπαθείτε να μειώσετε τα έξοδά σας ένα πράγμα είναι το σημαντικότερο. Όποια λύση και αν επιλέξετε για να μειώσετε το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στην οδική ασφάλεια, αφού η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES