Το ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου στις εξουσιοδοτημένες μονάδες των εταιρειών εγγυάται την απαραίτητη οδική ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα ένα καλοδιατηρημένο όχημα, είναι ένα ασφαλές όχημα, και η ασφάλεια έχει αξία ανεκτίμητη.

Τα πλεονεκτήματα των γνησίων ανταλλακτικών, σας παρέχουν εγγυημένη οδική ασφάλεια.

Διαβάστε για τα 8+1 tips που εξασφαλίζουν σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου σας τον χειμώνα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών συνήθως οι εταιρείες προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις για τα ανταλλακτικά, που ενδεχομένως να χρειαστούν.

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου το αυτοκίνητο θα ελεγχθεί διεξοδικά για φθορές και σημεία που έχουν να κάνουν με την οδική του ασφάλεια όπως φρένα, ελαστικά, σύστημα διεύθυνσης.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, η τοποθέτηση ενός ανταλλακτικού ή η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με τα σωστά μηχανήματα, όπως ορίζει ο κατασκευαστής φροντίζοντας έτσι για την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος.

Φροντίστε οικονομικά & εγγυημένα το αυτοκίνητό σας τον χειμώνα

22767 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο καιρός τον χειμώνα απαιτεί την κατάλληλη προεργασία του οχήματός σας, προκειμένου να μετακινείστε χωρίς προβλήματα, γι αυτό και οι επίσημες εταιρείες αυτοκινήτων εξασφαλίζουν με ειδικά after sales προγράμματα την καλή λειτουργία του μοντέλου σας.

Το ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου στις εξουσιοδοτημένες μονάδες των εταιρειών εγγυάται την απαραίτητη οδική ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Η συνύπαρξη με το κάθε αυτοκίνητο μπορεί να είναι ονειρική, στην περίπτωση που η αγορά του συνοδεύεται και από μια ικανή after sales πολιτική, ή εφιαλτική αν μιλάμε για παραμελημένα και αυτοσυντηρημένα οχήματα. Πιο πάνω από τη άνεση όμως, το σωστό service έχει να κάνει πρωτίστως με την οδική ασφάλεια. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν καλά οι κατασκευαστές, που φροντίζουν πέρα από τις βασικές υπηρεσίες after sales, να προσφέρουν δωρεάν εποχικούς ελέγχους, ειδικά πακέτα service, προσφορές στα γνήσια ανταλλακτικά και πολλές ακόμα παροχές, που φυσικά είναι καλοδεχούμενες ειδικά στις δύσκολες οικονομικές εποχές, που ζούμε. Σίγουρα όλα τα παραπάνω εκτός από την ασφάλεια και την άνεση, εξασφαλίζουν και τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη δημιουργώντας τάσεις αφοσίωσης στην εκάστοτε μάρκα. 

Έτσι, σας παρουσιάζουμε after sales υπηρεσίες, που ξεχωρίζουν και που σίγουρα θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες για μια καλή χειμερινή προετοιμασία, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αντίξοες καιρικές συνθήκες για το ίδιο το αυτοκίνητο, αλλά και την οδήγηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES