Κάνουμε συχνούς ελέγχους σε σημεία του οχήματός μας που δεν είναι τόσο εμφανή ώστε αν χρειαστεί να προμηθευτούμε έγκαιρα το κατάλληλο ανταλλακτικό.

Αναλώσιμα: Ποτέ μεταχειρισμένα

34475 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να αγοράσουν μεταχειρισμένα ακόμα και τακάκια θέλοντας να γλιτώσουν έστω λίγα ευρώ. Ωστόσο, οι καλοί επαγγελματίες της αγοράς των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, όχι μόνο δεν το συνιστούν αλλά σας αποτρέπουν κιόλας από μία τέτοια ΜΗ ασφαλή επιλογή.

Ενδεικτικά, μιλώντας στο Autotriti ο κ. Στέλιος Φιλιππουπολίτης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι «τα αναλώσιμα ανταλλακτικά δεν τα αγοράζουμε ποτέ μεταχειρισμένα αλλά πάντα καινούρια τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για λόγους οικονομίας (π.χ. θα φθαρούν πολύ γρήγορα και θα ξαναπληρώνετε)». Ως αναλώσιμα θεωρούνται τα:
- Τακάκια
- Μπουζί
- Φίλτρα (λαδιού, αέρος, βενζίνης)
- Δίσκος - Πλατό
- Ρουλεμάν

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Γιώργος

    Για θερμοστάτη σε Chevrolet Aveo το επίσημο service της Chevrolet μου ζήτησε 362€ χωρίς την τοποθέτηση (40€ περίπου η εργατοώρα). Το ίδιο OES ανταλλακτικό το βρήκα μέσω καταστήματος ανταλλακτικών 220€ και πλήρωσα άλλα 20€ για την τοποθέτηση σε εξουσιοδοτημένο από την Chevrolet συνεργείο. Διαφορά ανταλλακτικού; ΚΑΜΙΑ. Διαφορά τοποθέτησης; ΚΑΜΙΑ! Οι πρώτοι που θέλουν να σε πιάσουν κορόιδο είναι οι επίσημες αντιπροσωπίες/service.

      4

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ