Στην εταιρεία Μπέτος θα βρείτε γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστηκε από 2618 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2017

Μία ευρεία γκάμα από γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εισάγονται από χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης, θα βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.

 
Έχοντας εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων στην εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων VAG Group, η Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να απευθυνθούν στην εταιρεία για να βρούνε μαζί τη λύση που ταιριάζει στο δικό του αυτοκίνητο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Πρόκειται για μία γκάμα προϊόντων μάλιστα, που ανανεώνεται διαρκώς και αποτελείται από γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και κυρίως τη Γερμανία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η εταιρεία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία και στις βελτιώσεις αυτοκινήτων, αναλαμβάνοντας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, την πλήρη μετατροπή του αυτοκινήτου σας, τόσο μηχανικά όσο και αισθητικά, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της όμως, δίνει και τη δυνατότητα άμεσης αποστολής των προϊόντων της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω εταιρείας μεταφορών, courier και κτελ.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 • Ανταλλακτικά και για τους πιο απαιτητικούς

  Στην εταιρεία «Gruppo» θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για Fiat-Alfa Romeo και Lancia σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, προσφέρει οικονομικές λύσεις σε after market ανταλλακτικά, ενώ διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα μέρη. Οι παραγγελίες αποστέλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
  Περισσότερα
 • Βρες τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα NT AUTO PARTS θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα της αγοράς στις καλύτερες τιμές. Χιλιάδες κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι γι’ αυτό και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε 24 ώρες μίας ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ανταλλακτικά ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Περισσότερα
 • Άριστα ανταλλακτικά σε τιμές ευκαιρίας!

  Η ΦΑΚΗΣ SERVICE, με έδρα την οδό Κλεάνθους 8, παραπλεύρως Ιπποκρατίου στη Θεσσαλονίκη, είναι η ιδανική λύση για όλους όσους ψάχνουν καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά NISSAN, AUDI, VW αλλά και παντός τύπου άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Επισκεφθείτε το κατάστημα και ενημερωθείτε για τις πολύ μεγάλες προσφορές. Περισσότερα
 • Από το 1977 και συνεχίζει...

  Η εταιρεία «Βελγοελληνική ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 1977 και είχε εξειδίκευση στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και το 1979 ονομάστηκε « Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρώντας το ίδιο αντικείμενο ως το 2011 με μόνη διαφοροποίηση την εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του ομίλου FIAT. Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

  Η Α. Κατσίπης έχει 28 χρόνια παρουσία στο χώρο της εισαγωγής και διάθεσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η τεράστια πείρα του προσωπικού και η οργάνωση της εταιρείας προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στο κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Περισσότερα