Στην εταιρεία Μπέτος θα βρείτε γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με άμεση εξυπηρέτηση

8448 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ευρεία γκάμα από γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εισάγονται από χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης, θα βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.

 
Έχοντας εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων στην εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων VAG Group, η Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να απευθυνθούν στην εταιρεία για να βρούνε μαζί τη λύση που ταιριάζει στο δικό του αυτοκίνητο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Πρόκειται για μία γκάμα προϊόντων μάλιστα, που ανανεώνεται διαρκώς και αποτελείται από γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και κυρίως τη Γερμανία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η εταιρεία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία και στις βελτιώσεις αυτοκινήτων, αναλαμβάνοντας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, την πλήρη μετατροπή του αυτοκινήτου σας, τόσο μηχανικά όσο και αισθητικά, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της όμως, δίνει και τη δυνατότητα άμεσης αποστολής των προϊόντων της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω εταιρείας μεταφορών, courier και κτελ.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ