Τα ελαστικά πωλούνται πλέον υποχρεωτικά με ταμπελάκι που αναφέρει σε κλίμακα από το Α μέχρι το G την αντίσταση κύλισης τους στο δρόμο, η οποία καθορίζει και την κατανάλωση.

Γλιτώνουμε λεφτά από την κατανάλωση

13436 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ελαστικά που κυκλοφορούν στην αγορά προέρχονται από μία τεράστια γκάμα, τόσο επωνύμων και καινούργιων ελαστικών, όσο και μεταχειρισμένων, τα οποία όμως συχνά είναι αμφιβόλου προελεύσεως και άρα ποιότητας.
Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα ελαστικά παίζουν σημαντικό ρόλο και στην κατανάλωση και γιΆαυτό πωλούνται πλέον, υποχρεωτικά με ταμπελάκι που αναφέρει σε κλίμακα από το Α μέχρι το G την αντίσταση κύλισης τους στο δρόμο, η οποία καθορίζει και την κατανάλωση.
Πολλές φορές λοιπόν, είναι σημαντικό και για την ασφάλειά σας, αλλά και για την τσέπη σας, να προτιμήσετε ένα ελαστικό υψηλής ποιότητας από το να «ρισκάρετε» με την αγορά ενός φθηνότερου στην αρχική τιμή, με επιφυλάξεις για την κατάστασή του.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • + Στις συνομιλίες με τους ειδικούς των ελαστικών, προέκυψαν και αρκετά ακόμη ελαστικά με αξιοσημείωτες πωλήσεις, όπως τα Bridgestone Τuranza T001, Pirelli P-Zero, το Hankook Kinergy Eco K425, το Michelin CrossClimate 86H XL, το Vredestein Sportrac 5 και τα Continental Eco Contact 3, Premium Contact 5 και Viking.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Vagelis Konstantinidis

    Hankook Ventus prime σε 205 55 16 απίστευτα κρατήματα και βραβευμένο ως το καλύτερο ελαστικο σε αυτή την διάσταση. Γενικά Τα HANKOOK έχουν εξελιχθεί πολύ και πλέον είναι από τα κορυφαία ελαστικά στην αγορά και σε πολύ καλή τιμή

      19
  • Κωστας

    Μετα απο αρκετες δοκιμες σε αρκετα ελαστικα,προσωπικα,βαζω πρωτα,τα Continental. Ειναι για εμενα το πιο ολοκληρωμενο ελαστικο,και το καλυτερο στο φρεναρισμα που εχω δοκιμασει ποτε.Η διασταση μου ειναι 205/55R16.

      13

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ