Αριστα μηχανήματα και βιομηχανικός εξοπλισμός!

1680 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ Α.Ε. συμπληρώνει αισίως την τρίτη της δεκαετία λειτουργίας με πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο των μηχανημάτων και του βιομηχανικού εξοπλισμού.

 
Η ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ Α.Ε. συμπληρώνει αισίως την τρίτη της δεκαετία λειτουργίας με πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο των μηχανημάτων και του βιομηχανικού εξοπλισμού. Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά μερικές από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες για όλη την Ελλάδα κατάφερε να καλύψει τις όποιες ποιοτικές ανάγκες του σύγχρονου πελατολογίου της. Καλύπτοντας τους πελάτες της με πλήρη τεχνική υποστήριξη και αυξάνοντας τη γκάμα των προϊόντων της με στόχο τη συνολική εξυπηρέτηση, συνεχίζει με στόχο τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της.

Η εταιρεία προσφέρει τα πιο σύγχρονα και αξιόλογα μηχανήματα και λύσεις, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οραμα του ιδρυτή της εταιρείας , του κ. Ιωάννη Παππά, είναι να μπορέσει η εταιρεία να διατηρήσει την άψογη επαφή με τους συνεργάτες της καθώς είναι οι δικές τους επιθυμίες και ανάγκες που δίνουν κίνητρο να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και τη τάση βελτιστοποίησης της αλυσίδας της συνεργασίας.

Η διανομή των προϊόντων της εταιρείας γίνεται αποκλειστικά μέσω δικτύου καταστημάτων τα οποία θεωρούνται «ειδικοί» στον χώρο του Βιομηχανικού Εξοπλισμού και χημικών Υλικών και κερδίζουν καθημερινά αυτόν τον τίτλο με τον επαγγελματισμό τους και την σταθερή επιμονή τους στον να προμηθεύουν τους τελικούς καταναλωτές, επαγγελματίες ή ιδιώτες, με μακροχρόνιες ποιοτικές λύσεις.

Η ποιότητα και η τεχνογνωσία στα προϊόντα που μαζί με το δίκτυο συνεργασίας προτείνει στην αγορά είναι των υψηλότερων Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών που πολλές φορές ορίζονται εκ νέου από τις ίδιες τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Η ανθρώπινη συνεργασία και η προσωπική εξυπηρέτηση είναι θεμελιώδης αξία τόσο για την εταιρεία όσο και για τους συνεργάτες της στα κατά τόπους καταστήματα και είναι χάρις σε αυτή την σχέση που συνεχίζει να αυξάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται.

Η δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να αυξάνει και να βελτιώνει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, όπως τα τελευταία 5 έτη που ετησίως αυξάνει τα προϊόντα της σχεδόν κατά 20% ετησίως, ώστε να γίνουν ανάλογες με την πλήρη κάλυψη του δικτύου της σε όλα τα επίπεδα.

Η επιμονή της σε ποιοτικά Ευρωπαϊκά Εργοστάσια τα οποία εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις καθημερινές απαιτήσεις του εκάστοτε επαγγελματία τη δικαιώνει. Κορυφαία ονόματα Εργοστασιών ταξινομημένα ανα κλάδο αγοράς, βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στην εταιρεία για κεντρική διάθεση και υποστήριξη.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας διανέμονται στην Ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων μέσω των οποίων προσεγγίζεται η τελική εφαρμογή των προϊόντων.

Η αγάπη του προσωπικού για τον επαγγελματικό βιομηχανικό εξοπλισμό και το ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του σύγχρονου επαγγελματία είναι η κινητήρια δύναμη για την εταιρεία ώστε να μεταφράζεται σε έργο και προϊόν τις υψηλότερες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Τα καταστήματά απολαμβάνουν την υπεραξία της γνώσης και της τεχνικής αρτιότητας του εξοπλισμού που προτείνουν και όλοι μαζί εργάζονται ώστε να προτείνουν προϊόντα και υπηρεσίες που λύνουν προβλήματα και αναδεικνύουν την υπηρεσία της ανθρώπινης συνεργασίας με την εξελιγμένη τεχνογνωσία παραγωγής.

Τα 36 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στο χώρο, της δίνουν μια πρωταγωνιστική θέση στον χώρο των μηχανημάτων και του βιομηχανικού εξοπλισμού ενώ η υποστήριξη των μηχανημάτων είναι η σταθερή υπεραξία την οποία κερδίζουν οι συνεργάτες της εταιρείας σε καθημερινό επίπεδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ