Αριστο service αυτοκινήτου με σεβασμό στον πελάτη!

1933 Επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο στο Μοσχάτο, Βενετσιάνος SERVICE, αποτελεί μια φρέσκια πρόταση στο χώρο των ανεξάρτητων συνεργειών γενικότερα και το γκρουπ VAG ειδικότερα.

 
Το νέο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο στο Μοσχάτο, Βενετσιάνος SERVICE, αποτελεί μια φρέσκια πρόταση στο χώρο των ανεξάρτητων συνεργειών γενικότερα και το γκρουπ VAG ειδικότερα. Συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση και την ποιότητα των επισήμων μονάδων, με την ευελιξία σε επισκευές και κόστη των ανεξάρτητων συνεργειών. Αυτή η τεχνογνωσία δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στην οποιαδήποτε επισκευή βλάβης, ή συντήρηση προκύψει, πάνω απΆόλα γιατί έχει στηθεί με μεράκι!

Το προσωπικό διαθέτει 25 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πρότυπες μονάδες, σε ρόλους τεχνικούς αλλά και διοικητικούς. Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά εργαλείων και διαγνωστικών συσκευών όπως και πλήρως ενημερωμένη βιβλιογραφία σε τεχνικά & διαδικαστικά θέματα.

Η εταιρεία διακρίνεται για την κατανόηση των αναγκών των πελατών της, το φιλικό περιβάλλον που προσφέρει και για την χρήση των ποιοτικότερων ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ