Κάνε μια επίσκεψη με το Nissan σου

1511 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan του Αντώνη Ματθαίου, με έδρα του το Κερατσίνι, θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας.

 
Χάρη στην πολύχρονη παρουσία στον χώρο και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνει, είναι σε θέση να εγγυηθεί για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan του Αντώνη Ματθαίου, με έδρα του το Κερατσίνι, πραγματοποιείτε εξονυχιστικό και ακριβέστατο έλεγχο στο όχημά σας, καινούριο ή μεταχειρισμένο, ώστε να εντοπιστεί άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.
Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών που διαθέτει θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα.

Παράλληλα, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης ενώ, πάντα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών, προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε εργασία και 10% στα ανταλλακτικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ