Με γνώση και ακρίβεια

1300 Επισκέψεις στο άρθρο

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της επισκευής από το 1989, η εταιρεία «Λαζαρίδης» αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες auto & moto

 
Με συνεχή παρουσία στον χώρο της επισκευής από το 1989, η εταιρεία «Λαζαρίδης» αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες auto & moto. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και με την εμπειρία τριών γενεών στο χώρο της μηχανουργίας, σας προσφέρει απαράμιλλα  αποτελέσματα, με εφΆ όρου ζωής εγγύηση ασφάλειας. Συμβαδίζοντας με την τρέχουσα τεχνολογία, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιώ, διατηρώντας  παράλληλα τις προσιτές τιμές.
 
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της λειτουργούν επίσης σύγχρονα βαφεία ηλεκτρονικής και ηλεκτροστατικής βαφής ειδικά διαμορφωμένα για την εξασφάλιση της ποιότητας και της αντοχής των χρωμάτων. Με περισσότερους από  70  άμεσα διαθέσιμους κωδικούς , πετυχαίνει με ακρίβεια την απόχρωση που επιθυμείτε , από μεταλλικά χρώματα, πέρλες και νίκελ έως προστατευτικά αντιχαρακτικά βερνίκια, όχι μόνο για τις ζάντες σας αλλά  και για καπάκια κινητήρων, δαγκάνες, ελατήρια, σκελετούς ποδηλάτων κ.ά.
 
Η πολυετής εμπειρία της και η τεχνογνωσία εγγυώνται την ακρίβεια, την ανθεκτικότητα και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα  της επισκευής και της βαφής μας.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ