Συστήματα LPG με διεθνή αναγνώριση!

3305 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG.

 
Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Είναι παρούσα στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991 και εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου.
 
H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην χονδρική πώληση, στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες, στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.
 
Η νέα οικογένεια προιόντων της εταιρείας είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE,EG SUPERIOR, οι πνεύμονες EG PREMO, EG SUPREMO, οι εγχυτήρες EG2000 και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα στροβιλισμού EG SPINNER. Σχεδιάζονται και παράγονται στο εργοστάσιό της εταιρείας στην Πολωνία.
 
Παράλληλα είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγέας πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL, δεξαμενών ATIKER, σωληνων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT, πνευμονων TOMASETTO, ATIKER, KME, NIGS, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO, ATIKER, πλήθος φίλτρων, σφιχτήρων, συνδέσμων και κάθε λογής προϊόντων και υποπροϊόντων χρήσιμων για τον ιδιώτη και τον εγκαταστάτη.
 
Τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις εθνικές αγορές των συστημάτων LPG/CNG, όσο και στις παγκόσμιες χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσής τους. Της έχει απονεμηθεί το "Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας". Το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί.
 
Στην Ελλάδα η Europegas Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως υποκατάστημα και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011.
 
Εξυπηρετεί 300 περίπου συνεργεία σε όλη την Ελλάδα σε ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και διάγνωση. Είναι παρούσα σε πολλές εκθέσεις και γεγονότα που αφορούν τον χώρο της αεριοκίνησης και τον χώρο του αυτοκινήτου γενικότερα. Παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε ο κλάδος, κρατά μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά που βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων, τις ελκυστικές τιμές, την τεχνική υποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό.
 
Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών της εταιρείας, είναι μια αναγνώριση που δίνει την ώθηση για εντατικότερη εργασία ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της αεριοκίνησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ