Τα πάντα για Peugeot και Citroen!

1661 Επισκέψεις στο άρθρο

Το συνεργείο Γεωργάτος προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα αυτοκίνητο Peugeot ή Citroen.

 
Το συνεργείο Γεωργάτος προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα αυτοκίνητο Peugeot ή Citroen. Η εξειδίκευση έχει κάνει το πολύπειρο προσωπικό ικανό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, ανεξάρτητα από τη φύση του.

Το συνεργείο διαθέτει εργαλεία ακριβείας όπως καλίμπρα επαναφοράς σασί, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται ,πετυχαίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο, κάνοντας το σαν καινούριο ακόμη και μετά από πολύ δυνατό τρακάρισμα.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης ανταλλακτικά όλων των εταιρειών, γνήσια αλλά και ιμιτασιόν, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετικές τιμές και κορυφαία ποιότητα.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται, περιλαμβάνουν (εκτός του service) διαγνωστικό έλεγχο του κινητήρα με χρήση υπολογιστή για άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε βλάβης παρουσιαστεί στο αυτοκίνητο, γρήγορο και αποτελεσματικό service του air condition το οποίο  περιλαμβάνει καθαρισμό του κυκλώματος και των φίλτρων, συμπλήρωση λαδιού, φρέον και αντιβακτηριακού με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση του κλιματιστικού και την απομάκρυνση μυκήτων και βακτηρίων.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ