Το wrapping είναι το στοιχείο του

2030 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία «Σαμαράς Wrapping» που έχει έδρα την Αθήνα, ειδικεύεται στις μεμβράνες και ειδικότερα στους τομείς του αυτοκινήτου και των κτιρίων.

 
Η εταιρεία «Σαμαράς Wrapping» που έχει έδρα την Αθήνα, ειδικεύεται στις μεμβράνες και ειδικότερα στους τομείς του αυτοκινήτου και των κτιρίων.

Εκεί θα βρείτε λύσεις που αφορούν την αλλαγή χρώματος του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας, την προστασία του χρώματος, την ασφάλεια του κτιρίου-καταστήματος-αυτοκινήτου, τις ειδικές αφαιρούμενες βαφές και βαφές χρωμίου, καθώς και τις εκτυπώσεις πάσης φύσεως.

Στη φιλοσοφία της εταιρείας, είναι το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή και τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Δεν υποβαθμίζει την αξία των οχημάτων ή των κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά δίνει σε αυτά αισθητική αντικειμενική υπεραξία, κάτι που λείπει στις εποχές μας και που οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Auto Flex-Επαγγελματικό αφαιρούμενο σύστημα βαφής

Πρόκειται για τη νέα τάση στη βαφή των αυτοκινήτων. Τεχνολογικά η Αuto Flex Coating είναι πρωτοπόρος στις αφαιρούμενες βαφές και η «Σαμαράς Wrapping» άξια αντιπρόσωπος Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων. Είναι μια κατηγορία βαφής πέρα από κάθε προσδοκία και αποτέλεσμα. Τα σημαντικότερα στοιχεία, είναι το γεγονός πως είναι αφαιρούμενη βαφή-επιδιορθώνεται-γυαλίζεται και δεν απαιτεί συντήρηση.

Plasti Dip

Έχει διαδοθεί στην Ελλάδα με εφαρμογή σε πολλούς τομείς. Βαφή ζαντών, εξαρτημάτων αυτοκινήτου  και όχι μόνο. Ψεκάζεται εύκολα και δεν αφαιρείται. Διατίθεται σε σπρέι και σε συσκευασίες λίτρων για χρήση με επαγγελματικό πιστόλι βαφής.

Μεμβράνες

Είναι και θα είναι μια λύση στην αλλαγή χρώματος των αυτοκινήτων και όχι μόνο. Τεχνολογικά οι μεμβράνες αυτής της κατηγορίας έχουν τελειοποιηθεί. Υπάρχουν πολλά χρώματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η εγκατάσταση. Απαιτεί γνώση και υπομονή για το τέλειο αποτέλεσμα. Η wrapping.gr είναι και θα είναι πρωτοπόρος στις ποιοτικές εφαρμογές.

Βαφές χρώμιου

Το καλύτερο παγκόσμιο σύστημα βαφής χρωμίου. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο απαιτεί σχετική εμπειρία και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της Spectra Chrome, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τις μηχανές βαφής, τα φίλτρα νερού και αέρα, τα πιστόλια βαφής και φυσικά τα χημικά και χρώματα. Δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη τεχνική βαφής χρωμίου!!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ