Υπερσύγχρονο service για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων!

1775 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υπερσύγχρονο συνεργείο HYPERSPORT παρέχει άριστες υπηρεσίες διάγνωσης συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων. Καλύπτει κάθε ανάγκη ενός αυτοκινήτου, από έναν απλό τεχνικό έλεγχο (πχ ΚΤΕΟ) μέχρι και τις πιο πολύπλοκες επισκευές

 
Το υπερσύγχρονο συνεργείο HYPERSPORT παρέχει άριστες υπηρεσίες διάγνωσης συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων. Καλύπτει κάθε ανάγκη ενός αυτοκινήτου, από έναν απλό τεχνικό έλεγχο (πχ ΚΤΕΟ) μέχρι και τις πιο πολύπλοκες επισκευές. Το προσωπικό αναλαμβάνει όλων των ειδών τα αυτοκίνητα. Υπάρχει μεγάλη γκάμα ειδικών εργαλείων για εξειδικευμένες εργασίες ( ιμάντες χρωνισμού, συνεμπλόκ κ.α. ). Τα διαγνωστικά μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας για να καλύπτουν ακόμα και ολοκαίνουργια μοντέλα αυτοκινήτων.

Οι τεχνικοί είναι άρτια καταρτισμένοι με πολυτετή εμπειρία. Συμμετέχουν συχνά σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς επίσης ενημερώνονται για τα νέα μοντέλα μοντέλα αυτοκινήτων και τους τρόπους κατάλληλης επισκευής και συντήρησης τους. Οι γνώσεις των μηχανικών δεν περιορίζονται μόνο στην επισκευή και την συντήρηση αλλά και στην αναβάθμιση – βελτιώση του αυτοκινήτου. Η Hypersport λειτουργεί σαν ομάδα με σκοπό την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ