Σε γενικές γραμμές επιτυγχάνουμε πραγματική οικονομία της τάξης του έως 50% ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Όλα τα τμήματα της εγκατάστασης θα πρέπει να συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Επιλέγοντας ένα επώνυμο και ποιοτικό σύστημα θα σας κοστίσει ενδεχομένως 15-20% πιο ακριβά, αλλά η οικονομία που προσφέρει μακροπρόθεσμα σε καύσιμο σε σχέση με τα κατώτερης ποιότητας θα υπερκαλύψουν τη διαφορά.

Ο εγκαταστάτης που θα αναλάβει τις εργασίες μετατροπής του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να είναι αδειοδοτημένος από το υπουργείο Μεταφορών.

5 βήματα για ασφαλή τοποθέτηση υγραερίου

7692 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν ένα καλό σύστημα υγραερίου από πλευράς ποιότητας και κατασκευής τοποθετηθεί σωστά στο αυτοκίνητό σας, τότε όχι μόνο έχετε εξασφαλίσει την καλή λειτουργία του κινητήρα, αλλά και η απόδοσή του παραμένει υψηλή.

 
Με ένα καλό σύστημα υγραερίου από πλευράς ποιότητας, ο κινητήρας δε χάνει σε απόδοση και ροπή. Επίσης, σε γενικές γραμμές επιτυγχάνουμε πραγματική οικονομία της τάξης του έως 50% ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 απλά βήματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας, ώστε να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα LPG για το αυτοκίνητό σας και να εξασφαλίσετε τη σωστή τοποθέτησή του, για τη μέγιστη απόδοση και οικονομία του κινητήρα σας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)