Με την τιμή του υγραερίου να βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα, συγκριτικά με αυτή των συμβατικών καυσίμων, ακόμα και κάποιος που διανύει λίγα χιλιόμετρα, μπορεί να εξοικονομήσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ ετησίως.

Βάζεις LPG και κερδίζεις μέρες διακοπών

22233 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υγραέριο κίνησης είναι η απάντηση στο ερώτημα πώς να μειώσετε δραστικά τα έξοδα των διακοπών σας ή εναλλακτικά να αυξήσετε τις μέρες των διακοπών σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κανένα άλλο περιορισμό.

 
Ανάμεσα στα έξοδα, από τα πιο σημαντικά, είναι αυτό που αφορά τις μετακινήσεις και το αυτοκίνητο. Το ευχάριστο όμως στην προκειμένη περίπτωση-όσο και αν ακούγεται οξύμωρο- είναι πως το μόνο που αυξάνεται είναι οι μέρες των διακοπών σας. Πως;

Τα δεδομένα στην αγορά των καυσίμων και συγκεκριμένα του υγραερίου, έχουν δημιουργήσει μια τεράστια μια ευκαιρία, για πραγματικά μεγάλη οικονομία στους οδηγούς. Με την τιμή του υγραερίου να βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με αυτή των συμβατικών καυσίμων, ακόμα και κάποιος που διανύει λίγα χιλιόμετρα μπορεί να εξοικονομήσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ ετησίως πλέον. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος που μπορείτε να το διαθέσετε για παραπάνω διακοπές ή κάπου αλλού… Μειώνοντας τα έξοδα μετακίνησης στο μισό με τη χρήση ενός συστήματος LPG το όφελος που μπορεί να έχει κάποιος ακόμα και στις διακοπές του είναι διόλου ευκαταφρόνητο αφού μπορεί να αγγίξει και τα 200 ευρώ.

Η υγραεριοκίνηση αποτελεί τη φθηνότερη λύση μετακίνησης από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις. ¶λλωστε η περιστολή των δαπανών που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου μας, μπαίνει σε πρώτο πλάνο με δεδομένη την υψηλή τιμή της αμόλυβδης βενζίνης. Πέρα από την οικονομία και το μεγάλο δίκτυο πρατηρίων υγραερίου (ξεπερνούν τα 800 σε ΟΛΗ την Ελλάδα) λύνει τα χέρια του οδηγού μιας και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή του σε κάθε γωνιά της χώρας.

Παρακάτω αναφερόμαστε σε όλα τα πλεονεκτήματα που έχει για την τσέπη σας η τοποθέτηση ενός κιτ υγραερίου, αλλά και στα οφέλη της επιλογής του και στους υπόλοιπους τομείς, καταρρίπτοντας συγχρόνως οποιαδήποτε αμφιβολία σε ζητήματα ασφαλείας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)