Η επικείμενη αύξηση στην τιμή των καυσίμων, θα καταστήσει το υγραέριο ακόμα πιο οικονομικό συγκριτικά με τα συμβατικά καύσιμα.

Ακόμα ένας λόγος για να επιλέξετε LPG

20715 Επισκέψεις στο άρθρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σκοπεύει να επιβάλει επιπρόσθετους φόρους στα καύσιμα κίνησης με αποτέλεσμα να ακριβύνει η λιανική τιμή πώλησης τους. Όπως φαίνεται λοιπόν οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν από τον ερχόμενο μήνα κατά 10-12 λεπτά του ευρώ σε βενζίνη και πετρέλαιο και κατά 8 λεπτά στο υγραέριο κίνησης. Αν συνυπολογίσουμε και την αποδοτικότητα του καυσίμου αυτό σημαίνει πως η βενζίνη συγκριτικά με το υγραέριο θα είναι κατά μέσο όρο ακόμα δύο λεπτά ακριβότερη. Συνεπώς στο παραπάνω παράδειγμα που δώσαμε, τα τελικά ποσά θα διαμορφωθούν σε 1.021 και 1.728 ευρώ αντίστοιχα, για κόστος κίνησης με υγραέριο και βενζίνη αντίστοιχα. Δηλαδή επιπλέον 41 ευρώ στην τσέπη σας ετησίως.
Επίσης, τα οφέλη για τον καταναλωτή πολλαπλασιάζονται, όταν πραγματοποιούμε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο ή όταν έχουμε στην κατοχή μας ένα αυτοκίνητο με υψηλή κατανάλωση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)