Το εξειδικευμένο τμήμα Service της Autogas Tsopelogiannis δημιουργήθηκε για να φροντίζει αυτοκίνητα με συστήματα LPG και CNG κάθε τύπου ή μάρκας.

After Sales Service από την Autogas Tsopelogiann­is

40330 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autogas Tsopelogiannis προσφέρει τo 1ο εξειδικευμένο After Sales Service, για αυτοκίνητα με LPG-CNG, για να είναι το αυτοκίνητό σας πάντα σε καλά χέρια.


Το εξειδικευμένο τμήμα Service της Autogas Tsopelogiannis δημιουργήθηκε για να φροντίζει αυτοκίνητα με συστήματα LPG και CNG κάθε τύπου ή μάρκας.
Εδώ θα βρείτε τις λύσεις και τη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να παραμείνει σε τέλεια κατάσταση για πολλά χρονιά και χωρίς διπλά έξοδα.
Με δυο ξεχωριστές εγκαταστάσεις 1.700 τ.μ., τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος του Αfter Sales Service είναι εδώ για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας! 
Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σύστημα υγραεριοκίνησης, μετά την μετατροπή του αυτοκινήτου σε άλλον εγκαταστάτη, δεν έχετε πια να ανησυχείτε για τίποτα!
Λόγω της πολύχρονης εξειδίκευσής της, η Autogas Tsopelogiannis, μπορεί να διαγνώσει προβλήματα από εγκαταστάσεις τρίτων και να επισκευάσει τις πιθανές βλάβες.
Για να αποφύγετε κάθε πρόβλημα στο μέλλον, εμπιστευθείτε σήμερα κι όλας το αυτοκίνητό σας στους ειδικούς της Autogas Tsopelogiannis και θα το παραλάβετε του κουτιού.

Προγράμματα Service
Για service με άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή,η επιλογή είναι μία!
Επιλέξτε μεταξύ των προγραμμάτων Total Care, για ολοκληρωμένη φροντίδα σε αυτοκίνητα με 15.000 χλμ και άνω ή της άμεσης φροντίδας ενός Εxpress Service, διάρκειας μόλις 1 ώρας!

Εξυπηρέτηση
Γιατί να είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε πριν,μετά άλλα και κατά τη διάρκεια του Service, σας προσφέρουμε:
1. Αυτοκίνητο αντικατάστασης
2. Οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος
3. Παραλαβή οχήματος από τον χώρο σας, εντός Αττικής
4. Εύκολο, γρήγορο και χωρίς ταλαιπωρία ΚΤΕΟ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site
tsopelogiannisaftersales.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)