Η Logothetis Gas είναι σε θέση να υποστηρίξει όχι μόνο τα συστήματα που τοποθετεί, αλλά όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης ανεξαρτήτως μάρκας.

Αμεση και προσιτή εξυπηρέτηση

40331 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία LogothetisGas δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραέριο καυσίμου ενώ παράλληλα διαθέτει και συνεργείο τοποθέτησης κιτ υγραερίου.


Κάθε πότε πρέπει να γίνεται service;
Η συντήρηση ενός συστήματος υγραερίου είναι αυτή που βοηθάει στη μακροζωία του εκάστοτε συστήματος καθώς και στη σωστή λειτουργία του. Το service υγραερίου θα πρέπει να γίνεται κάθε 15.000 χλμ περίπου. Τα σύγχρονα συστήματα υγραερίου καταγράφουν στον εγκέφαλο τους τις ώρες που λειτουργούν κι έτσι υπενθυμίζουν στον οδηγό αυτόματα με τη βοήθεια ενός beeper τη συντήρηση τους. 
Τι πρέπει να περιλαμβάνει;
Το service υγραερίου περιλαμβάνει οπωσδήποτε αλλαγή φίλτρων (υγρής και αέριας φάσης) καθώς και καθαρισμό-ρύθμιση μπεκ. Επιπλέον, σε περιπτώσεις που οι σωλήνες ή οι σύνδεσμοί τους έχουν υποστεί διαβρώσεις γίνεται αλλαγή στα εκάστοτε σημεία. Τέλος, ο ειδικός θα ελέγξει για τυχόν διαρροές, θα επαναπρογραμματίσει το σύστημα μέσω Η/Υ εφόσον θεωρηθεί αναγκαίο και θα ελέγξει τη λειτουργία του συστήματος στον δρόμο κάνοντας ένα test drive.
Η Logothetis Gas είναι σε θέση να υποστηρίξει όχι μόνο τα συστήματα που τοποθετεί, αλλά όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης ανεξαρτήτως μάρκας. Το δίκτυο συνεργατών που έχει επιλέξει παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές άμεσα.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)