Έτσι, με ένα σχετικά μικρό κόστος μπορούμε να περιορίσουμε τα κόστη μας στο ελάχιστο, καθώς η τιμή του υγραερίου είναι 2 φορές μικρότερη σε σχέση με εκείνη της αμόλυβδης.

Η πιο συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον συγκεκριμένο «βραχνά», είναι η τοποθέτηση συστήματος υγραερίου.

Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη μας σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό ώστε για να χρηματοδοτήσει, ακόμη, και τις καλοκαιρινές διακοπές μιας οικογένειας.

H περιστολή των δαπανών που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου μας μπαίνει σε πρώτο πλάνο με δεδομένο τις μεγάλες αυξομειώσεις που παρουσιάζει η τιμή της αμόλυβδης.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το LPG και την οικονομία του

11546 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το κόστος της αμόλυβδης να αυξάνει συνεχώς, η εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητό μας συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα, καθώς τα χρήματα που μπορούμε να εξοικονομήσουμε είναι αρκετά σε ετήσια βάση.

 
H περιστολή των δαπανών που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου μας μπαίνει σε πρώτο πλάνο με δεδομένο τις μεγάλες αυξομειώσεις που παρουσιάζει η τιμή της αμόλυβδης. Φυσικά, η πιο συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον συγκεκριμένο «βραχνά», είναι η τοποθέτηση συστήματος υγραερίου. Έτσι, με ένα σχετικά μικρό κόστος μπορούμε να περιορίσουμε τα κόστη μας στο ελάχιστο, καθώς η τιμή του υγραερίου είναι 2 φορές μικρότερη σε σχέση με εκείνη της αμόλυβδης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη μας σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό ώστε για να χρηματοδοτήσει, ακόμη, και τις καλοκαιρινές διακοπές μιας οικογένειας. Εμείς λοιπόν  αναλύουμε τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητο, ενώ παρουσιάζουμε και ορισμένους ενδιαφέροντες χερσαίους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές, με ενδεικτικό κόστος μετάβασης σε αυτούς. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)