Η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνεται από αδειοδοτημένα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία, ώστε να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα στην πορεία.

    Οι κίνδυνοι της κακής εγκατάστασης

    15749 Επισκέψεις στο άρθρο

    Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, η εξειδίκευση του εγκαταστάτη «παίζει» πρωτεύοντα ρόλο στη σωστή λειτουργία του συστήματος, αφού ακόμα κι αν κάποιοι είναι πολύ καλοί μηχανικοί ή πολύ καλοί ηλεκτρολόγοι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν και τις γνώσεις προγραμματισμού για εγκεφάλους υγραερίου. Η εγκατάσταση λοιπόν, θα πρέπει να γίνεται από αδειοδοτημένα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία που διαθέτουν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα στην πορεία. Οι πιο συνηθισμένες επιπτώσεις της κακής εγκατάστασης είναι η κακή λειτουργία του κινητήρα, η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, που οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά για τα οποία οι περισσότεροι στρέφονται στην υγραεριοκίνηση και φυσικά, οι μειωμένες επιδόσεις του αυτοκινήτου.
    Για την αποφυγή αυτών δε, κρίνονται απαραίτητα και το service στα χιλιόμετρα ή στο χρόνο που ορίζει ο κατασκευαστής, αλλά και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών που διατηρούν την ισχύ της εργοστασιακής εγγύησης.

     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)