Μάθε τα "μυστικά" της εγκατάστασης από τους ειδικούς

    Τα «μυστικά» της Autogas Tsopelogiannis

    15740 Επισκέψεις στο άρθρο

    O Τεχνικός Διευθυντής της Autogas Tsopelogiannis, κος Νίκος Ταντινάκης, μιλάει στο autotriti.gr, για την εγκατάσταση συστήματος αεριοκίνησης.

    Από τι εξαρτάται η τιμή ενός συστήματος;

    Η τιμή ενός συστήματος εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες. Επιγραμματικά αναφέρονται:

    • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά  του εγκεφάλου του συστήματος όπως η δυνατότητα  αυτοδιάγνωσης, η ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων, οι θύρες OBD Ι / ΙΙ/ΙΙΙ, και λοιπές δυνατότητες
    • Η συνεισφορά σε βενζίνη σε χρόνους, στροφές και φορτία
    • Η διατήρηση των επιδόσεων του αυτοκινήτου (π.χ. ιπποδύναμη)
    • Η ποιότητα μονάδας ψεκασμού (ιδιαίτερα σημαντικό για την εξοικονόμηση και τη σωστή λειτουργία)
    • Η χώρα προέλευσης. Χώρες όπως η Ολλανδία, η Πολωνία και η Ιταλία έχουν μεγάλη παράδοση και εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων αεριοκίνησης.
    • Η ποιότητα των υλικών από το οποίο έχει κατασκευαστεί το σύστημα
    • Η εγγύηση καλής λειτουργίας του και η άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο για την επισκευή του
    • Οι πιστοποιήσεις, οι βραβεύσεις και οι εγκρίσεις που διαθέτει από τις μεγάλες ανά τον κόσμο αυτοκινητοβιομηχανίες
    2. Ποια είναι τα «μυστικά» της σωστής εγκατάστασης;

    1. Η   Εμπειρία. Η Autogas Tsopelogiannis έχει εγκαταστήσει με επιτυχία περισσότερα από 20.000 συστήματα υγραεριοκίνησης τα τελευταία 5 έτη.
    2. Oι τεχνικοί. Η Autogas Tsopelogiannis διαθέτει μόνο πιστοποιημένους εγκαταστάτες με πλήρη και βαθειά γνώση του αντικειμένου.
    Autogas Tsopelogiannis επενδύει στην διαρκή επιμόρφωση των τεχνιτών της μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και πρακτική άσκηση στους Όικους συστηματων υγραεριοκίνησης με τους οποίους συνεργάζεται.
    4. Οι εγκαταστάσεις. Τα συνεργεία της Autogas Tsopelogiannis είναι εφοδιασμένα με τον πλέον άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων ώστε η τοποθέτηση του συστήματος να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. 
    5. Η εφαρμογή διαδικασιών εσωτερικού  ποιοτικού ελέγχου. Στην Autogas Tsopelogiannis ακολουθούμε αυστηρά  πρότυπα ελέγχου ενώ είμαστε πιστοποιημένοι από την TUV Austria Hellas για την εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης.
    6. Τα συστήματα  τα οποία εγκαθιστά. Στην Autogas Tsopelogiannis χρησιμοποιούμε μόνο δοκιμασμένα, απόλυτα ασφαλή και πάντα τελευταίας γενιάς συστήματα.
    7.  O έλεγχος του οχήματος που προηγείται της μετατροπής. Στην Autogas Tsopelogiannis πραγματοποιούμε ενδελεχή έλεγχο του αυτοκινήτου πριν την εγκατάσταση, εντοπίζουμε τυχόν προβληματικά σημεία και πραγματοποιούμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την καλή συνεργασία του οχήματος με το σύστημα υγραεριοκίνησης.

    3. Γιατί συμφέρει το υγραέριο;

    Με εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση κερδίζει και στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης. H υγραεριοκίνηση μας επιτρέπει να μειώσουμε έως 50 % τα καθημερινά μας έξοδα και να εξοικονομήσουμε πάνω από 1.500 ¤ το χρόνο. Και έτσι, εκεί που οι άλλοι είναι ακίνητοι, εμείς όχι μόνο συνεχίζουμε να οδηγούμε αλλά και να κερδίζουμε!

    Επιπλέον, η ραγδαία αύξηση των πρατηρίων υγραερίου αλλά και η εύκολη και άμεσα αποδοτική μετατροπή κάθε αυτοκινήτου, καθιστούν την υγραεριοκίνηση ως την ιδανική εναλλακτική μορφή αυτοκίνησης. Με δυό λόγια, συμφέρει όσο καμία άλλη!

    4.Γιατί Autogas Tsopelogiannis;
     
    Γιατί δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 200.000 αυτοκίνητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 20.000 συστήματα υγραεριοκίνησης!
     
    Γιατί πιστεύουν ότι η υγραεριοκίνηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και μία ευκαιρία να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας και να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Γι αυτό πριν καταλήξουν στο ιδανικό για τον καθένα μας σύστημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους προχωράει σε ενδελεχή μελέτη και εμπεριστατωμένη έρευνα για να είναι 100% σίγουροι ότι ταιριάζει απόλυτα στις εξατομικευμένες ανάγκες μας.
     
    Γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών τους αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε όλοι, συνεχίζουν να προσφέρουν τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης παγκοσμίως με τις πιο προσιτές τιμές και τώρα ειδικά με τιμές που ξεκινούν από 499 ευρώ +ΦΠΑ. Εναλλακτικά, διαθέτουν μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 12 ευρώ το μήνα, χωρίς προκαταβολή, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

    Kαι τώρα, και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με άτοκες δόσεις, χωρίς τράπεζα.
     
    Γιατί είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service που δημιουργήθηκαν για να φροντίζουν αυτοκίνητα με συστήματα LPG & CNG κάθε τύπου ή μάρκας.
    Εδώ θα βρείτε τις λύσεις και τη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να παραμείνει σε τέλεια κατάσταση για πολλά χρονιά και χωρίς πολλά έξοδα.
     
    Γιατί θέλουν να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά με την επιλογή σας. Έτσι, πρωτοπορούν  με μοναδικές εγγυήσεις σε όλα τα συστήματα υγραερίου που εγκαθιστούν ενώ παράλληλα προσφέρουν 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση ανά περίπτωση έως 5.000¤ γραπτώς.
     
    Γιατί στην Autogas Tsopelogiannis δεν είναι μόνο οι πλέον ειδικοί σε θέματα υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κύριο  στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα σας για να είστε πάντα κερδισμένοι.
     
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί:

    Κεντρικό Κατάστημα
    Λ. Τατοϊου 101, Μεταμόρφωση
    210 2835840
     
    After Sales Service
    Λ. Τατοϊου 89, Μεταμόρφωση
    210 2835840
     
    Κατάστημα Ελληνικού
    Λ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό
    210 9626633
     
    After Sales Service
    Λ. Βουλιαγμένης 70Α Ελληνικό
    210 9626633
     
     
     

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)