H εταιρεία Στάθης Σ&Ν εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα, δίνοντας και γραπτή εγγύηση 2 ετών ή 100.000 χλμ.

Τι αλλάζει για τον κινητήρα με το υγραέριο

6461 Επισκέψεις στο άρθρο

Η σωστή τοποθέτηση εγγυάται μηδενικές επιπτώσεις στη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και καλύτερα λάδια μηχανής.

 
Η τοποθέτηση αμφιβόλου ποιότητας υλικών, αλλά και η δουλειά «αυτοδίδακτων» μηχανικών, που «πιάνει το χέρι τους», είναι πιθανό να σας φέρει προ εκπλήξεων και όσον αφορά τη λειτουργία του κινητήρα στο αυτοκίνητό σας, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πελατών που «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» από λάθος επιλογές που φαινόταν συμφέρουσες αλλά αποδείχθηκαν ζημιογόνες.

Αντίθετα, εάν είστε σίγουροι για το συνεργείο που θα αναλάβει τη μετατροπή, μπορείτε να είστε σίγουροι και για τη σωστή λειτουργία του κινητήρα, αφού το υγραέριο δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση σε αυτόν.

Επιβεβαιώνοντας το γεγονός, η εταιρεία Στάθης Σ&Ν, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και άριστη τεχνική γνώση εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα, δίνοντας και γραπτή εγγύηση 2 ετών ή 100.000 χλμ για ό,τι κι αν συμβεί.

Καλό θα είναι μάλιστα, να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση σωστής τοποθέτησης, τα λάδια της μηχανής θα είναι πολύ καθαρότερα, λόγω της απουσίας του θείου των καταλοίπων της καύσης και της άκαυστης βενζίνης. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να παρατείνετε το χρόνο των service (παρόλο που θεωρητικά θα μπορούσατε) αφού η οξείδωση των λαδιών θα συμβεί έτσι και αλλιώς.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ