Το κόστος εγκατάστασης ενός κιτ LPG ξεκινά από τα 660 ευρώ περίπου για έναν 4κύλινδρο κινητήρα, που σημαίνει ότι για τον μέσο κάτοχο ΙΧ που κάνει 15.000/ χρόνο η απόσβεση έρχεται σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Tο υγραέριο είναι το καύσιμο της… κρίσης.

Τα πρατήρια με LPG είναι τόσα πολλά, που πλέον οι οδηγοί μπορούν να κάνουν έως και έρευνα αγοράς προκειμένου να βρουν την καλύτερη τιμή.

H τοποθέτηση ενός συστήματος LPG μπορεί να φανεί σωτήρια μιας έτσι το κόστος των μετακινήσεων μπορεί να πέσει έως και 50%.

Υγραέριο... κατά της κρίσης!

14035 Επισκέψεις στο άρθρο

Η χρήση του υγραερίου ως καύσιμο κίνησης μειώνει το κόστος των μετακινήσεων στο 50% χάρη στη γρήγορη απόσβεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρει.

 
Για αυτό και αποτελεί «μονόδρομο» δεδομένων των σημερινών οικονομικών συνθηκών. Ωστόσο, απαραίτητη είναι η τοποθέτηση
ενός
LPG με «όνομα και… καταγωγή». 

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε!Με το κόστος της βενζίνης στο 1,65 ευρώ/λίτρο οι μετακινήσεις με ένα παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο είναι για πολλούς απαγορευτική. Ενδεικτικά, υπολογίστε πως για ένα μοντέλο με μέση κατανάλωση 9,0 λτ./100 χλμ. χρειάζεται κανείς 148,5 ευρώ το μήνα για να καλύψει μόλις 1.000 περίπου χιλιόμετρα. Νούμερο, που επιβαρύνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. 

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει κανείς για να μειώσει τα έξοδα των μετακινήσεών του; Σίγουρα, το να «κλειδώσει» κανείς το αυτοκίνητό του και να βρει άλλα μέσα μεταφοράς δεν είναι λύση. Μία ιδανική λύση είναι βέβαια η αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, προηγμένης τεχνολογίας, βενζίνης ή diesel. Όμως, αυτό απαιτεί ένα σχετικά μεγάλο ποσό που κάποιοι δεν θέλουν ή είναι δεν σε θέση να διαθέσουν. Για αυτήν την κατηγορία των οδηγών λοιπόν, η τοποθέτηση ενός συστήματος LPG μπορεί να φανεί σωτήρια μιας έτσι το κόστος των μετακινήσεων μπορεί να πέσει έως και 50%. Ας δούμε πως προκύπτει αυτό, τι ακριβώς προσφέρει η τοποθέτηση ενός κιτ LPG όπως και το τι να προσέξετε προτού προχωρήσετε στην αγορά του. Με λίγα λόγια δηλαδή, γιατί το υγραέριο είναι το καύσιμο της… κρίσης. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)