Με το υγραέριο τα έξοδα μετακίνησης μειώνονται περίπου κατά 50%.

Ποια η διαφορά μεταξύ άμεσου και έμμεσου ψεκασμού υγραερίου;

Μετά την τοποθέτηση του συστήματος LPG, θα πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.

Το υγραέριο είναι ο πλέον ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος για να κινούμαστε οικονομικά…

LPG: Γιατί συμφέρει η τοποθέτησή του;

19079 Επισκέψεις στο άρθρο

Το αυξημένο κόστος των μετακινήσεων είναι ένα σημαντικό βάρος στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Για το λόγο αυτό πολλοί έχουν μειώσει τις μετακινήσεις τους, ενώ όλοι προσπαθούν συνεχώς να βρουν πιο οικονομικές λύσεις, όπως το LPG.

 
Με την τιμή των καυσίμων -και κυρίως της βενζίνης- να έχει φτάσει τα ύψη, η μείωση του κόστους των μετακινήσεων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του οικογενειακού προϋπολογισμού. Το υγραέριο εξακολουθεί να αποτελεί ΛΥΣΗ για πολύ οικονομική μετακίνηση!
 
Για παράδειγμα, η Υγραεριοκίνηση έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής την τελευταία τριετία, ενώ με την άρση της «πετρελαιοαπαγόρευσης» στα δύο αστικά κέντρα, οι πωλήσεις των diesel οχημάτων έχουν εκτοξευθεί αγγίζοντας το 50% της αγοράς. Αυτό φυσικά, οφείλεται τόσο στη φθηνότερη τιμή του πετρελαίου κίνησης, όσο και στη μεγαλύτερη αυτονομία που προσφέρει.
Στο σημείο αυτό βέβαια, οφείλουμε να πούμε, πως πέραν του diesel και του LPG, η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πως υπάρχουν και άλλες οικονομικές μορφές μετακίνησης, οι οποίες όμως δεν είναι ακόμη πολύ διαδεδομένες, αλλά αρκετά αναπτυσσόμενες. Τρανταχτό παράδειγμα για αυτό είναι το CNG (φυσικό αέριο) όπου το δίκτυο των πρατηρίων είναι προς το παρόν, εξαιρετικά περιορισμένο. 

Αυτό που πλέον γίνεται κατανοητό είναι πως η τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων είναι οι πλέον συμφέρουσες και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Το κόστος είναι προσιτό, μειώνοντας παράλληλα σε σημαντικό βαθμό τα έξοδα μετακίνησης, μιας και οι τιμές του υγραερίου, αλλά και του φυσικού αερίου είναι περίπου οι μισές συγκριτικά με εκείνες της αμόλυβδης. Η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης είναι άμεσο (αναλόγως των διανυθέντων χιλιομέτρων και σε λιγότερο από 12 μήνες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)