Chevrolet Aveo: Προκαλεί τρικυμία
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Chevrolet Aveo: Προκαλεί τρικυμία

Δοκιμή: Chevrolet Aveo 1,4 5d

46.319 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2011)

Mε ιδιαίτερα νεανικό ύφος, προσεγμένη ποιότητα, υψηλά επίπεδα ασφαλείας, άνετους χώρους και οικονομικό μοτέρ 1,4 λίτρων 100 ίππων, το νέο Chevrolet Aveo έρχεται να ανατρέψει τη χαμηλών τόνων εικόνα του απελθόντος μοντέλου.

 (+): Σχεδίαση αμαξώματος – εσωτερικού, Χώροι για επιβάτες και αποσκευές, Ποιότητα
(-): Ρεπρίζ, Ελαφριά αίσθηση τιμονιού στις στροφές

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επενδύοντας εκ νέου στην ιδιαίτερης σημασίας μικρή κατηγορία, η Chevrolet λάνσαρε το νέο Aveo που είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό συμβαίνει γιατί το νέο Aveo συγκεντρώνει μια σειρά από πολλά και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, ικανά να εκτοξεύσουν τα μερίδια αγοράς της Chevrolet στα κόμπακτ μοντέλα, σε μια εποχή που το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού είναι στραμμένο σε αυτής της λογικής τα αυτοκίνητα. Στα εν λόγω δυνατά σημεία του καινούριου Aveo, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, το πολύ ενδιαφέρον design, οι περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον κινητήρες 1,2 και 1,4 λίτρων, η νέα πλατφόρμα στην οποία πατάει, αλλά και ο πολύ καλός εξοπλισμός από τη βασική ακόμα έκδοση.
Το νεανικό προφίλ του νέου Aveo υποστηρίζεται με τρόπο ιδανικό και από το σχεδιαστικό μοτίβο που ακολουθεί το αυτοκίνητο. Συνολικά, δείχνει αρκετά δυναμικό και συμπαγές, ενώ έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις ξεπερνώντας σε μήκος το άτυπο όριο των 4 μέτρων. Εντύπωση προκαλεί η «επιθετικής» σχεδίασης μάσκα που πλαισιώνεται από τα ανεξάρτητα ζεύγη των στρογγυλών φωτιστικών με χρωμιωμένα «δακτυλίδια». Σπορτίφ γραμμές διατρέχουν το πλαϊνό μέρος του αμαξώματος που μας οδηγούν στο πίσω άκρο με τον επίσης έντονο χαρακτήρα. Εκεί, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα «εύγλωττα» και με έντονη παρουσία κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα, αλλά και στη στάνταρ αεροτομή που συνοδεύει το αυτοκίνητο.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του πετρελαιοκίνητου Chevrolet Aveo 1.3D 4d

Τιμές - εξοπλισμός για CHEVROLET  AVEO (NEO)

200 διαθέσιμα στοιχεία για CHEVROLET  AVEO (NEO)
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Mercedes
test center