Στο ίδιο εργοστάσιο και την ίδια γραμμή παραγωγής, με το μοντέλο παραγωγής που κυκλοφορεί, κατασκευάζεται το αγωνιστικό Audi R8.

Στο ίδιο εργοστάσιο και την ίδια γραμμή παραγωγής, με το μοντέλο παραγωγής που κυκλοφορεί, κατασκευάζεται το αγωνιστικό Audi R8.

200αρισε το Audi R8 LMS

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2016)

Το Audi R8 LMS, που συμμετέχει στους αγώνες του πρωταθλήματος GT3 από το 2009, 200άρισε, αφού πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η παραγωγή της διακοσιοστής μονάδας από την Audi Sport customer racing.

Η αγωνιστική version του Audi R8 δημιουργείται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Neckarsulm, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το μοντέλο που κυκλοφορεί στους δρόμους, και είναι βασισμένο πάνω στη δεύτερη γενιά του R8.
Το Audi R8 LMS έχει κάνει το ντεμπούτο του το περασμένο έτος και υπενθυμίζουμε ότι είχε θριαμβεύσει σε αγώνα αντοχής στο Nürburgring, ενώ είχε κατακτήσει και δυο θέσεις στο podium σε 24ωρο αγώνα στη πίστα του Spa.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Quattro δήλωσε «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε το στόχο των 200 μονάδων. Με περισσότερους από δέκα κατασκευαστές να προσφέρουν τα αυτοκίνητα τους, συμπεριλαμβανομένων premium σπορ εταιρειών, η αγορά στα GT3 μοντέλα έχει γίνει άκρως ανταγωνιστική σε πολλές χώρες».
Τέλος, υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στο Audi R8 LMS, σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως η μείωση του βάρους, η αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας, αλλά και οι πλούσιες αεροδυναμικές παρεμβάσεις, που βοηθούν τον V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λτ. και 585 ίππων να αποδώσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto