Το πρώτο μικρό μαζικής παραγωγής με τόσο μεγάλη αυτονομία.

Το πρώτο μικρό μαζικής παραγωγής με τόσο μεγάλη αυτονομία.

300+ χλμ. αυτονομία για το Bolt

5.662 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2017)

Το Chevrolet Bolt είναι το πρώτο μικρό μαζικής παραγωγής το οποίο έχει τόσο αυξημένη αυτονομία ζητώντας ένα σχετικά φυσιολογικό ποσό χρημάτων συγκριτικά με άλλα παρόμοια μοντέλα.

Αν ψάχνετε για ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μεγάλη αυτονομία, τότε το Chevrolet Bolt είναι σίγουρα ο ισχυρότερος υποψήφιος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η GM αξίζει τα εύσημα αφ` ενός για το λανσάρισμα ενός EV σε σχετικά προσιτή τιμή (το Bolt στις Η.Π.Α. κοστίζει 37.500 δολάρια (34.481.51 ευρώ)και έχει αυτονομία πάνω από 322 χλμ.) και αφ` ετέρου γιατί κατάφερε να κερδίσει την Tesla και το πολυαναμενόμενο Model 3.
 
Το Chevrolet Bolt τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 200 ίππων ο οποίος με τη σειρά του τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου-ιόντων 60 kWh τοποθετημένη στο πάτωμα. Σύμφωνα με την υπηρεσία περιβάλλοντος των Η.Π.Α. η αυτονομία του θα είναι 383 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.
Η Chevrolet λέει ότι θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δλ. αποδεικνύοντας ότι δεν πρόκειται απλά για ένα αργό οικονομικό μέσο μετακίνησης αλλά ότι μπορεί να προσφέρει και οδηγικές συγκινήσεις, αν και η μέγιστη ταχύτητα του είναι φυσικά περιορισμένη στα 145 χλμ./ώρα.
 
Οι προδιαγραφές ακούγονται πολύ εντυπωσιακές στο χαρτί και οι αναφορές από τους πρώτους ιδιοκτήτες είναι ενθαρρυντικές, αλλά μια πιο πλήρη εικόνα θα έχουμε όσο θα περνάει ο καιρός και θα βλέπουμε βίντεο με δοκιμές του μικρού ηλεκτρικού Chevrolet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center