Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έρευνες, οι πωλήσεις της ΜcLaren 720S είναι τόσο καλές που κάνουν τη McLaren να μείνει σε αυτό που η εταιρεία ξέρει καλύτερα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έρευνες, οι πωλήσεις της ΜcLaren 720S είναι τόσο καλές που κάνουν τη McLaren να μείνει σε αυτό που η εταιρεία ξέρει καλύτερα.

4-θέσιο από ΜcLaren;

2.368 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2017)

Στελέχη της McLaren σύμφωνα με πληροφορίες, καλοβλέπουν την πιθανότητα να προχωρήσει η εταιρία σε τετραθέσιο αυτοκίνητο. Ποια άλλη πιθανότητα απορρίπτουν;

Οι αξιωματούχοι της McLaren είναι κατηγορηματικοί ότι η εταιρία θα παραμείνει επικεντρωμένη στα σπορ αυτοκίνητα, όπως και στα αγωνιστικά αλλά δεν θα γίνει κάποια κίνηση σε SUV ή crossover . Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι ένα supercar της McLaren με καθίσματα για τέσσερις επιβάτες είναι εκτός πλάνων. Μιλώντας σε διεθνή μέσα στη Σαγκάη, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Mike Flewitt, πρότεινε ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι μια σοβαρή πιθανότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ίδιος δήλωσε: «Θα δούμε αν είναι αυτό που θέλει η αγορά και θα δούμε αν θα εξακολουθούν να έχουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης που θα θέλατε από τα αυτοκίνητά μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, έτσι θα χαθεί λίγη ευκινησία. Αλλά αν το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό τότε ίσως, ναι».
Λαμβάνοντας υπόψη τις φιλόδοξες προθέσεις του κατασκευαστή να ξεκινήσει 15 νέα μοντέλα τα επόμενα πέντε χρόνια, το λανσάρισμα μοντέλων διαφορετικού είδους είναι μια επιλογή.
 
Ένα πράγμα που ο Flewitt έδειξε σύμφωνα με τις δηλώσεις του, είναι ότι τα τέσσερα καθίσματα δεν συνεπάγονται με τέσσερις πόρτες. Προς το παρόν τουλάχιστον, η McLaren φαίνεται  να παραμένει μια εταιρεία που δεν κατασκευάζει τίποτα που θα μπορούσε να μοιάζει με sedan ή crossover.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έρευνες, οι πωλήσεις της ΜcLaren 720S είναι τόσο καλές που κάνουν τη McLaren να μείνει σε αυτό που η εταιρεία ξέρει καλύτερα. Η Flewitt δήλωσε σε διεθνή μέσα ότι είχαν ήδη παραληφθεί 1.400 παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

Θα θέλατε να δείτε ένα SUV από τη McLaren;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center