• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

5 μυστικά στην αγορά μεταχειρισμένου

Διαβάστηκε από 23428 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Δεκτός κάθε έλεγχος; Η αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος απαιτεί πολύ έρευνα και χρόνο, εφόσον θέλεις να είσαι σίγουρος για την επιλογή που θα κάνεις. Παρακάνω ακολουθούν 5 βασικοί άξονες-πράγματα που πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην ψωνίσετε… γουρούνι στο σακί.

 
Να είναι ατρακάριστο, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να έχει λίγα χιλιόμετρα και να πωλείται σε τιμή χώμα». Όλοι αυτό θέλουν όταν ψάχνουν για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αλλά ας είμαστε λογικοί και ας σκάσουμε αυτό το ροζ συννεφάκι. Τέτοια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν!  Golf, Astra, Yaris και άλλα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς με λίγα χιλιόμετρα και σε καλή κατάσταση ή δεν πωλούνται, ή πωλούνται ακριβά. Μοντέλα που ήταν κλεισμένα σε γκαράζ και τα οδηγούσε που και που καπετάνιος, δικηγόρος ή γιατρός θα βρείτε στα λόγια. 
Άλλωστε, εμείς στο AutoΤρίτη την τελευταία διετία έχουμε αναφερθεί εκτενώς στην αγορά των μεταχειρισμένων. Έχουμε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, έχουμε πει τι ισχύει με τα μεταχειρισμένα μοντέλα εισαγωγής, έχουμε αναφερθεί στο πως μπορείς να τσεκάρεις το παρελθόν του αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει και, φυσικά, έχουμε διαμορφώσει τις τιμές των μεταχειρισμένων με βάση τα παραπάνω δεδομένα. 
Παρακάτω, λοιπόν, αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να είσαι σίγουροι πως δεν θα πάρετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες… 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • jnb5877

    Δηλαδή αγαπητό Auto Triti εγώ που έχω ένα VW Golf Gti mk6 μοντέλο του 2010 ειδική παραγγελία στην Γερμανία με ότι υπήρχε σαν extra και το έχω στο γκαράζ μου με 18.500 χλμ.και δεν είμαι γιατρός, δικηγόρος ή καπετάνιος κατά την άποψη σας δεν υπάρχω ; Εντάξει , δεν λέω ότι το πουλάω αλλά μου φαίνεται ότι είστε απόλυτοι ακόμα κι όταν δεν γνωρίζετε τα πάντα.Έχω κι άλλο αυτοκίνητο diesel που το χρησιμοποιώ για οικονομία και το καλοκαίρι κινούμαι με δίκυκλο.Το αυτοκίνητο κάθε χρόνο κάνει τα service του στην επίσημη αντιπροσωπεία και είναι σε κατάσταση βιτρίνας.Υπάρχουν και τέτοια αυτοκίνητα, λίγα ίσως αλλά υπάρχουν , οπότε μάλλον εσείς πρέπει να κατεβείτε από το ροζ συννεφάκι που έχετε καβαλήσει.Α και για την ιστορία επειδή έχω αλλάξει κάμποσα αυτοκίνητα τα περισσότερα πουλήθηκαν σε γείτονες και το ένα που το είδε ο μηχανικός του αγοραστή μου είπε εμένα του πωλητή επί λέξει : κοίτα μην του κόψεις τίποτα χρήματα από αυτά που ζητάς.Εντάξει ;Απλά στο θέμα μεταχειρισμένο από ιδιώτη απαραίτητα είναι το βιβλίο συντήρησης και έλεγχος στην κεντρική αντιπροσωπεία που φαίνονται από τα αρχεία τους τα πραγματικά χλμ. και οι εργασίες που έχουν γίνει.Αυτά για αυτοκίνητα που τα προσέχουν οι πρώτοι τους ιδιοκτήτες και δεν επισκευάζονται σε συνοικιακά συνεργεία.Στην περίπτωση αυτή όσο και να το κοιτάξεις κάτι μπορεί να σου ξεφύγει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κακά αυτοκίνητα.

      8

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα