Το γυάλισμα του αυτοκινήτου, δεν θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά στην προσπάθεια βελτίωσης του αμαξώματος.

Πρώτα το γυάλισμα…

190.796 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν έχετε εντοπίσει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα και άλλα αντίστοιχα μικροπροβλήματα, τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και άρα να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό τεχνικό, ο οποίος ως γνώστης του αντικειμένου, θα φροντίσει να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του γυαλίσματος.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Tο γυάλισμα αποτελεί την πιο γνωστή λύση για την επαναφορά του χρώματος, αλλά και μία περίπλοκη διαδικασία. Στην ουσία, είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και τη κάνει να γυαλίζει. Κάθε φορά που πραγματοποιούμε το γυάλισμα δηλαδή, αφαιρούμε μια επίστρωση βαφής και άρα θα πρέπει να εφαρμόζεται αυτή η μέθοδος είτε όταν το χρώμα του οχήματος έχει αρχίσει είτε να ξεθωριάζει, με τη πάροδο του χρόνου, είτε όταν θέλουμε να καλύψουμε ατέλειες ή γρατζουνιές του αμαξώματος.
 
Η εμπειρία έχει δείξει πάντως, ότι το γυάλισμα του αυτοκινήτου, δεν θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, στην προσπάθεια βελτίωσης της εμφάνισης του αυτοκινήτου.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center