Το 206+ είναι άνετο μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 206+ είναι άνετο μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του

Δοκιμάζουμε το Peugeot 206+ 1,4

(9/4/2009)

To Peugeot 206, με πολύ σημαντικές πωλήσεις στο παρελθόν, δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο 207 και μπαίνει στη μικρή κατηγορία ως η entry level πρόταση της Peugeot παραμένοντας στο δρόμο σταθερό και εμπνέοντας ασφάλεια στον οδηγό του σε υψηλές ταχύτητες.

Στο εμπρός μέρος του 206+ η σχεδιαστική ταυτότητα της Peugeot έχει περάσει αυτούσια από το 207. Αντίθετα, το πίσω μέρος μας θυμίζει το 206 με νέο όμως προφυλακτήρα και ελαφρώς ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Όσον αφορά το εσωτερικό του είναι λιτό και ευχάριστο ικανοποιώντας τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά. Το ταμπλό παραπέμπει σχεδιαστικά στο αντίστοιχο του 207 εκσυγχρονίζοντας συνολικά το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου. Η οδική συμπεριφορά και αίσθηση μας γύρισε μερικά χρόνια πίσω, τότε που το 206 ενέπνεε τον οδηγό του για σβέλτη κίνηση, παρέχοντάς του πολύ καλή αίσθηση μέσω του υδραυλικού συστήματος διεύθυνσης. Το 206+ είναι άνετο μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του και μόνο σε έντονες ανωμαλίες θα εμφανίσει μέτρια απορροφητικότητα, ενώ παραμένει σταθερό, εμπνέοντας ασφάλεια στον οδηγό του σε υψηλές ταχύτητες.

Το γαλλικό μοντέλο διατηρεί τις διαστάσεις και τη φόρμα του αμαξώματος του 206

Το γαλλικό μοντέλο διατηρεί τις διαστάσεις και τη φόρμα του αμαξώματος του 206

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το 206+ εφοδιάζεται με το γνωστό 4κύλινδρο κινητήρα των 1.360 κ.εκ. της Peugeot ο οποίος διακρίνεται για την ελαστικότητα του, προσφέροντας στον οδηγό του ικανοποιητικές επιδόσεις, παρά τους 75 ίππους του.
Την πλήρη δοκιμή του 206+ μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 7/4/2009 &&&&
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center