Η εταιρία Παπαδόπουλος Racing Exhaust Pipes παρέχει τις υπηρεσίες της στο χώρο των εξατμίσεων από το 1968.

EXPERT Κάθε κινητήρας βελτιώνεται διαφορετικά

26.155 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2015

Όταν κάποιος ιδιώτης θέλει να ξεκινήσει να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο του, ξεκινάμε με μια απλή μετατροπή. Αρχίζουμε με ένα manifor «χταπόδι», με έναν ελεύθερο καταλύτη, μία ογκομετρική, διαφορετική εξάτμιση από αυτή της εταιρίας, κάνουμε μία ιδιοκατασκευή βάσει του όγκου και ανάλογα τον ήχο που θέλει ο πελάτης θορυβώδεις ή λιγότερο θορυβώδεις για να έχει μία καλύτερη απόδοση από την εταιρία κατασκευής.


Άλλη η διαδικασία για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα και άλλη για τον τουρμπάτο. Άλλα μέταλλα χρειάζονται για τον ατμοσφαιρικό και άλλα για τον τουρμπάτο. Κάθε εταιρία στο εξωτερικό δεν μπορεί να βελτιώσει έναν κινητήρα ή να πουλήσει ένα βελτιωτικό κινητήρα σε ένα «νορμάλ» αυτοκίνητο που είναι να εισαχθεί στην χώρα μας ή σε όποια άλλη χώρα.

Συμβουλές για diesel κινητήρες: 
Οι νέοι γενιάς πετρελαιοκινητήρες έχουν κεραμικό καταλύτη πριν από το φίλτρο μικροσωματιδίων στα μοντέλα αυτοκινήτων του 2009 και μετά. Στην πορεία του χρόνου μπορεί να αντικατασταθεί από έναν μεταλλικό καταλύτη, αντί για κεραμικό, με ανάλογα σωστά ευγενή μέταλλα ο οποίος βελτιώνει τον diesel κινητήρα. 

Συμβουλές για Lpg κινητήρες
Ανάλογα και στους Lpg κινήτηρες τοποθετούμε για μεγαλύτερη απόδοση βελτιωτικούς μεταλλικούς καταλύτες με τα ανάλογα ευγενή μέταλλα.