Τα διόδια στην Αθηνών-Πατρών θα αυξηθούν με την ολοκλήρωση του έργου.

Τα διόδια στην Αθηνών-Πατρών θα αυξηθούν με την ολοκλήρωση του έργου.

Ακριβαίνει η Αθηνών-Πατρών

8.373 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2016)

Ακριβά θα κοστίζει το δρομολόγια Αθήνα-Πάτρα μετά την ολοκλήρωση των έργων στον οδικό άξονα της Ολυμπίας Οδού. Δείτε πόσο θα κοστίζει σε ένα αυτοκίνητο.

Στα 23 ευρώ, όπως όλα δείχνουν θα διαμορφωθεί το κόστος των διοδίων για το δρομολόγιο Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα, με την ολοκλήρωση των έργων στον οδικό άξονα της Ολυμπίας Οδού. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα το κόστος είναι στα 17,8 ευρώ.
Την πρόβλεψη για το ύψος της επιβάρυνσης των ΙΧ με την ολοκλήρωση του οδικού άξονα της Ολυμπίας Οδού, αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Υποδομών, σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου.
Το δυσκολότερο έργο των αυτοκινητοδρόμων που κατασκευάζεται παράλληλα ενώ ο δρόμος είναι σε κυκλοφορία, προβλέπεται κατά το μεγαλύτερο τμήμα του να παραδοθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Θα παραμείνουν για τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, τα σημεία του αυτοκινητοδρόμου που συνδέονται με τον σιδηρόδρομο.Τον περασμένο Ιούλιο συμφωνήθηκε μεταξύ Παραχωρησιούχου και δημοσίου, το νέο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου το οποίο προβλέπει και η επίσπευση της λειτουργίας δύο σταθμών διοδίων, πριν το τέλος του χρόνου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι απώλειες εσόδων και να περιοριστεί το ύψος των αποζημιώσεων...
Όπως φαίνεται κανείς δεν υπολόγισε τα χρήματα που τόσα χρόνια εισπράττονται... προκαταβολικά στον δρόμο καρμανιόλα, για την κατασκευή ενός ασφαλούς οδικού άξονα και τώρα θέλουν και επιπλέον χρήματα για να καλύψουν την... χασούρα.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL