H Alfa Romeo 4C θα αντικατασταθεί από τη νέα Brera, όμως αντίθετα με εκείνη που στηριζόταν στην FWD 159, η νέα θα πάρει την πλατφόρμα της νέας Giulia. Θα είναι δηλαδή RWD, ενώ θα υπάρχουν και AWD εκδό
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Alfa Romeo 4C θα αντικατασταθεί από τη νέα Brera, όμως αντίθετα με εκείνη που στηριζόταν στην FWD 159, η νέα θα πάρει την πλατφόρμα της νέας Giulia. Θα είναι δηλαδή RWD, ενώ θα υπάρχουν και AWD εκδόσεις.

Αlfa Romeo Brera το 2020

10.532 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2016)

Το coupe μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Alfa Romeo 4C, μάλλον θα λέγεται Brera και σίγουρα δεν θα έχει τον «εξωτικό» της χαρακτήρα. Από την άλλη, όμως, θα είναι πισωκίνητο και θα προσφέρει έως και 510 ίππους…

Έχοντας κάνει τη δουλειά της ως όχημα – βιτρίνα που έφερε στην Alfa Romeo προβολή και πρωτοσέλιδα, η «εξωτική» 4C θα αντικατασταθεί από ένα πιο πρακτικό coupe που θα σημειώσει πωλήσεις. Μάλιστα, η ιταλική φίρμα σκέφτεται να επαναφέρει και ένα παλιό όνομα, που δεν είναι άλλο από το Brera.Αντίθετα, όμως, από την Brera που θυμόμαστε (2005-2010) και η οποία στηριζόταν στην προσθιοκίνητη 159, η νέα θα πάρει την πλατφόρμα της νέας Giulia. Θα είναι δηλαδή πισωκίνητη, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.Φυσικά ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας της 8C, θα φύγει στο διάδοχο μοντέλο, το οποίο θα «δανείζεται» τα σύνολά του από την Giulia, με την έκδοση Quadrifoglio Verde να αναμένεται να δώσει το παρόν και στο coupe μοντέλο. Φανταστείτε μια Brera με twin-turbo V6 κινητήρα 2,9 λίτρων, που όχι μόνο διαθέτει 510 ίππους, αλλά έχει γίνει και με τη βοήθεια της Ferrari. Καλή φάση;Στα πλαίσια της «εκλογίκευσης» του νέου sports car της Alfa Romeo, το carbon πλαίσιο της 4C θα εγκαταλειφθεί, ώστε να πέσει το κόστος παραγωγής και η τιμή του μοντέλου, η οποία υπολογίζεται πως θα κυμαίνεται από τις 40 ως τις 60 χιλ. ευρώ. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, η 4C ανταγωνιζόταν μοντέλα όπως η Porsche Cayman και η Lotus Elise, ενώ η Brera θα σταθεί απέναντι στις BMW Σειρά 4 και Mercedes-Benz C-Class Coupe.

Ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας της 8C, θα φύγει στο διάδοχο μοντέλο, το οποίο θα «δανείζεται» τα σύνολά του από την Giulia, με την έκδοση Quadrifoglio Verde να αναμένεται να δώσει το παρόν και στο coupe μοντέλο.

Ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας της 8C, θα φύγει στο διάδοχο μοντέλο, το οποίο θα «δανείζεται» τα σύνολά του από την Giulia, με την έκδοση Quadrifoglio Verde να αναμένεται να δώσει το παρόν και στο coupe μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center