Oι αλλαγές είναι σημαντικές καθώς τα φωτιστικά σώματα πορείας έχουν εντελώς νέα σχεδίαση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι αλλαγές είναι σημαντικές καθώς τα φωτιστικά σώματα πορείας έχουν εντελώς νέα σχεδίαση.

Αλλάζει το Tοyota Land Cruiser

3.496 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από χρήστη Ιntagram, το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser θα υποστεί σημαντικές διαφοροποιήσεις. Μάθετε περισσότερα.

Μπορεί η ποιότητα των φωτογραφιών που διέρρευσαν να μην είναι και η καλύτερη, ωστόσο δίνουν μια πρώτη γεύση για την ανανέωση που ετοιμάζει η Toyota για το Land Cruiser . Oι φωτογραφίες προέρχονται από ένα χρήστη του Instagram με το όνομα hamad1two3 που φαίνεται ότι της πήρε από μια ιαπωνική μπροσούρα της Τοyota.

Τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι το ανανεωμένο μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι το ανανεωμένο μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στον πρόβολο του αυτοκινήτου, οι αλλαγές είναι σημαντικές καθώς τα φωτιστικά σώματα πορείας έχουν εντελώς νέα σχεδίαση καθώς δεν επεκτείνονται πλέον προς τα κάτω, είναι πλέον πιο τετραγωνισμένα και έχουν μαύρο και πιο hi-tech εμφάνιση. Επιπλέον, η γρίλια έχει πιο φαρδιές λεπτομέρειες χρωμίου, οι οποίες καλύπτουν στο ανανεωμένο μοντέλο και το πάνω μέρος των φωτιστικών σωμάτων.
Κάτω από την γρίλια, γίνεται αντιληπτός ένας νέας σχεδίασης προφυλακτήρας που έχει πλέον ενσωματωμένα τετραγωνισμένα φώτα ομίχλης αντί για στρογγυλά ενώ, αν και σε αυτές τις φωτογραφίες δεν φαίνονται καλά, αναμένονται και άλλες διαφοροποιήσεις στην κάτω γρίλια.
 
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου οι καινοτομίες δεν είναι τόσες πολλές, με τα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα να παραμένουν σχεδόν ίδια.
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, το ανανεωμένο Land Cruiser θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη infotainment 8 ιντσών και νέες επιλογές στο tunnel της καμπίνας. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλες αλλαγές αλλά η ποιότητα των φωτογραφιών μας εμποδίζει να τις εντοπίσουμε. Οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχει νέο τιμόνι, δάνειο από το Toyota Crown.

To τέταρτης γενιάς Land Cruiser βρίσκεται στην αγορά από το 2009 με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι το ανανεωμένο μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ιάπωνα στις 12 Σεπτεμβρίου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto